Хитовите Rudimental в зала „Христо Ботев“ за 20 лева

Британската сензация Rudimental пристига за първото си шоу в България

На 14-ти декември една от най-бързо набиращите популярност английски формации RUDIMENTAL ще пристигне за първото си шоу в България.

В Зала “Христо Ботев” британската drum ‘n’ bass сензация ще взриви българските си фенове с неповторим DJ set, с който ще представи дебютния си албум „Home”.

Зад името RUDIMENTAL стоят музикантите Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor и DJ Locksmith, които с лекота пилотират през различни музикални жанрове, но основно залагат на drum ‘n’ bass звученето.

Четиримата британци пишат и продуцират музиката си абсолютно сами, единствено за вокалите привличат световни имена като Emeli Sandé, Alex Clare, John Newman, Foxes, но също така и не толкова популярните Ella Eyre, Sinead Harnett и др.

Това е групата, която успя само за година да набере изключителна популярност в цял свят и да окупира класациите, като едно от най-свежите имена на музикалната сцена в момента.

Звездата на  RUDIMENTAL изгря през 2012 г., когато сингълът „Feel the love, с участието на певеца John Newman, оглави класацията UK Singles. Последващите две парчета „Not Giving In“ и „Waiting All Night“  също завладяха челните места на класациите, а дебютният им албум получава приза за най-добър албум на годината от Barclaycard Mercury 2013.

Билетите за първото DJ шоу на RUDIMENTAL в София можете да намерите в мрежата на Eventim. Първите 200 билета ще са на промоционална цена от 20 лв.

Линкове към 2 от видеата на групата в youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs
https://www.youtube.com/watch?v=oABEGc8Dus0

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2013 г.