Хитовите изпълнители от Loop Live! 2009 връхлитат с нови парчета

Katerine ще представи новото си парче за първи път в София

Inna и Tom Boxer също издадоха нови сингли, малко преди концерта Loop Live 2009

Белгийската певица Katerine (на снимката) ще представи предпремиерно новия си сингъл – Treat Me Like A Lady, по време на концерта Loop Live 2009 на 11 октомври в София.

Официално песента ще бъде издадена в световен мащаб в началото на ноември. Преди няколко седмици сингълът изтече в интернет и вече достигна челни позиции в някои денс радиостанции в Полша и Турция.

Видеото към песена Treat Me Like A Lady пък вече е готово и се завъртя ексклузивно в ефира на City TV. Вижте клипа тук:

Най-известното парче на Katerine до момента – Ayo Тechnology бе обявен за хита на лятото в Полша, а преди седмица оглави и британската диджей класация UK Mainstream на DMC, оставяйки зад себе си новите изпълнения на Lady Gaga, Madonna, Black Eyed Peas и др.

Две от звездите, които ще вземат участие в Loop Live 2009, също издадоха нови сингли, малко преди гостуването си в София. Румънската принцеса Inna е готова с новия си голям хит – Amazing. Видеото към изпълнението е снимано в Португалия, а чаровната певица демонстрира умения и перфектна форма на сърф.

Все още не е ясно дали Amazing ще попадне в плейлиста на певицата за концерта й у нас, но феновете със сигурност ще чуят парчетата, които я превърнаха в европейска суперзвезда тази година – Hot, Love и Déjà vu.

Нейният колега и близък приятел – Tom Boxer също е готов с новия си сингъл – Dancing.

Концертът Loop Live 2009 ще бъде на 11 октомври от 20:00 ч. на площад Ал. Батенберг, София. Българската публика ще има възможността да чуе на една сцена едни от най-големите хитове на годината в изпълнение на Kelly Rowland, Inna, Tom Boxer, Katerine, Eddy Wata и Guru Josh Project.

Вход: СВОБОДЕН.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.