Хитови гости и интересни игрички – тази седмица по БГ Радио

Акцентите на БГ РАДИО тази седмица

В Стартер при Симо и Богдана както винаги на гости са интересни герои от нашето време. В сутрешния блок на БГ РАДИО миналата седмица гостува екологът Ким Нгуен, който е прекарал последните 16 месеца на колело!

Целта на велосипедиста, тръгнал от Бризбейн, Австралия през август 2008 г., е да стигне през декември в Копенхаген, където ще се проведе срещата на върха на ООН за промените на климата. По пътя си към Дания, той се запознава с проблемите на всяка държава, през която минава, а в София мина и през студиото на БГ РАДИО

В предаването, любимо на всички, които слушат радио в работно време в офисите си – Любимец 13, Наско ще търси най-услужливия и забавен колега на седмицата. Между 13 ч. и 15 ч. можете да номинирате свои колеги, които заслужават гордото звание Колега на седмицата, защото: са ви помогнали в сложен за вас момент, ви правят кафе всяка сутрин, разказват най-смешните вицове в средата на работния ден или просто си носят най-късите поли на работа… В петък Наско ще награди победителя, а целият офис на Колегата на седмицата ще получи почерпка за края на работната седмица!

Тази седмица по БГ РАДИО в На път за вкъщи с Гери на русокосата водеща, която може да измъкне отговор от всеки, ще гостува Дони.

Поет, певец, актьор и водещ, той ще си признае кой е най-глупавият текст, който е писал и защо ролята, в която се превъплъщава най-добре е ролята на … бабичка. Слушайте Дони, на гости на Гери всеки ден от 16 ч. до 18 ч.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.