Хитлер истеряса от „подлогата“ Бареков – видео

Тайнствен потребител с псевдонима Knut Knutev качва пародийни клипове във видео портала YouTube, които са посветени на най-коментираните медийни събития и издънки.

Първо профилът на Knut блесна покрай скандала със слушалката в ухото на „непослушния“ водещ Митко Цонев.

Припомняме, че „Господари на ефира“ уловиха как редакторка на предаването „Лице в лице“ по bTV критикува водещия Митко Цонев, по слушалката в ухото му, че задава въпрос във връзка с разследвания екс-министър Мирослав Найденов.

Само три дни по-късно стана ясно, че солидни финансови потоци от Министерство на земеделието и храните са били разпределяни с помощта на приближена до собственик на bTV. Така излиза от прословутия подслушан разговор в дома на екс-премиера Борисов, където на гости са били Мирослав Найденов и Николай Кокинов (отново по данни в записа, ако е автентичен).

Ето как реагира Knut Knutev на тези събития:

Близо месец по-късно, новият парламент е „на косъм“, а преднината на ГЕРБ далеч не е от най-впечатляващите. Сред всички скандали и мръсни трикове в предизборната кампания, на мнозина направи впечатление и коренната промяна в ТВ7. От ефир, където екс-управляващите ГЕРБ се чувстваха комфортно, националната медия се превърна в добър проводник на опозиция и протестиращи. Ето как е отразено и това събитие от Knut Knutev, който влезе в безброй класации за най-гледани видеоклипове из видео порталите:

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2013 г.