Хит от 100 Кила и Големия – каймак или канавка? /видео/

Гледай 100 Kila feat. Golemia – Kajmaka онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=dA3rkh-MHNk

Рапърът 100 Кила пусна първото си ново видео за 2013 година. Атрактивният клип е към парчето „Каймака“ и е с участието на Големия.

Продуцент на трака е 100 Кила, а музикални продуценти са Виктор Добрев – FB и 100 Кила. Аранжиментът е дело на 100 Кила, а автори на текста са 100 Кила и Големия.

Парчето „Каймака“ е част от новия студиен албум на 100 Кила – ZLA10. Режисьор на видеото е Андрей Хадживасилев, а оператори са Божидар Симеонов и Росен Савков, информира Avtora.com.

Твърде много от феновете на Килата го упрекват, че текстът „никакъв го няма“. Клипът обаче компенсира. Според интернет зрители пък, Големия забива по-здраво дори от 100 Кила и всъщност прави хита. Мнозина не одобряват и поредното възпяване на всякакви наркотични буци и треви.

Новото видео на 100 Кила „Каймака” ще шокира феновете му с локацията и стилистиката си –клипът е сниман по равно в морга и Централни софийски гробища, а самият рапър № 1 лежи в ковчег, возен от катафалка „Кадилак”. Естествено в края на клипа 100 Кила оживява и даже налага Смъртта с помощта на рапъра Големия, който също участва в парчето, а най-наблюдателните фенове ще разпознаят в няколко кадъра образа на Тупак Шакур – жив и с тишърт на 100 Кила.

Автор на музиката на „Каймака” е Viktr FB Dobrev, работил вече със 100 Кила по бийтовете на хита “System”, а заглавието на парчето идва от „каймака на гъзетата”, както Килата описва феновете си. Най-голямото предизвикателство за режисьора Андрей Хадживасилев по време на снимките било да накара гълъбите от ковчега да излетят – пернатите актьори просто не искали да излязат на студа и се наложило да пуснат дразнеща музика, която да ги изгони.

Парчето „Каймака” е първият сингъл от предстоящия нов албум на 100 Кила – ZLA10, който вече трябваше да е на пазара, но смяната на правителството осуети плановете и доведе до забавяне на разрешението за издаване на диска, така че феновете могат да го очакват през следващата седмица.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2013 г.