Хит-къртачката Adam Freeland пуска на първото 3D DISCO парти!

3D DISCO™ и майстор диджеят Adam Freeland  на 18 юни от  J&B®

Световното парти уиски J&B® отправя поредното предизвикателство към всички, които обичат да се забавляват. И след като стана ясно, че на 18 юни за първи път у нас ни предлага триизмерно музикално изживяване с 3D DISCO™ парти, то изненаданите от J&B® продължават.

Вечерта на 18 юни ще бъде оцветена и от оригиналния саунд на майстор диджея на големите партита –  Adam Freeland. Номинираният за най-добър  диджей и продуцент през 2009 за наградите Грами, за първи път ще разгърне таланта си на родна земя. Известен с уникалния си стил, който размива границите между електронната денс музика и рока,  Adam Freeland винаги предлага най-иновативното звучене. И това го нарежда сред топ диджеите, налагащи новите модни тенденции на електронната музикална сцена. Определящи вкуса рилийзи са най-точното описание и на всички парчета, продуцирани  от неговия собствен лейбъл Marine Parade.

Adam Freeland е гостувал в почти всички най-големи клубове по света – от Ибиса, през лондонския Fabric, където е резидент, до Souk в Сингапур. Участвал е и на  всички най-големи фестивали, било то като хедлайнер или заедно с Massive Attack, Justice, M.I.A., and Prodigy…

Adam Freeland е познат и като един от най-добрите ремиксатори, а първото признание получава през 2005 с номинация за Грами за ремикса си на Fever на Sarah Vaughan. Последват поредица от запомнящи се ремикси на Metric, Nick Cave, The Orb, Kelis, Pink, Orbital, Silversun Pickups, Marilyn Manson, Fujiya & Miyagi.  Неговите нелегални ремикси на “Smells Like Teen Spirit” (Nirvana) и “White Stripes” (Seven Nation Army) придобиват огромна популярност, официалният му микс върху  “Hello, I Love You” на Doors става международен хит, а през 2007 г. ремиксът му на “Baba O’Riley” на Who се превръща в основен музикален мотив в сериала “От местопрестъплението: Маями“. Но това далеч не е единственият случай, в който негови парчета се използват в кино индустрията. Негови са саундраците в Спайдермен 2, анимационната версия на Матрицата, както и много видео игри като Grand Theft Auto, The Sims, Juiced и Rez.

Мястото на специалното събитие на J&B® продължава да бъде тайна, но със сигурност ще е локация, която никой не очаква. Напълно в  духа на уискито, да открива парти потенциала навсякъде и по всяко време, вечерта на 18 юни ще е една от онези, за които всички дълго след това ще говорят. А за да сте в течение на всичко, което J&B® замисля, посещавайте http://bulgaria.startapartyhere.com .

Adam Freeland – We Want Your Soul

Коментари (0)

Публикувано в на 24 април 2010 г.