Хит до хит – това е лятната филмова програма на PRO.BG през август

Актьорско съзвездие в ефира на PRO.BG през август

„Бандата на Оушън”, „Остин Пауърс в златния член”, „Седем” са само част от заглавията, който зрителите ще могат да видят този месец

В най-отпускарския месец за сезона, PRO.BG ще събере в ефира си съзвездие от актьори, повече филми и много екшън, съчетан с любовни страсти и драматични моменти. Брад Пит, Морган Фрийман, Гуинет Полтроу, Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Мат Деймън, Сандра Бълок, Патрик Суейзи, Шон Пен, Мишел Пфайфър, Дакота Фанинги, Клинт Ийстууд, Алиша Силвърстоун, Крисчън Слейтър, Мила Йовович, Матю Пери и Нийв Кембъл са само част от имената, които зрителите ще видят във филмите през месеца.

Филмовата програма е разделена в два вечерни слота от 19:30 часа и от 21:30-22:00 часа. Всеки петък, събота и неделя ефира на PRO.BG ще предостави на зрителите среща с любим филм и актьор.

Сред заглавията в петъчните вечери са екшънът с Кристоф Ламбер „Крепост 2: Отново зад решетките”, трилърът с Доналд Съдърланд „Назначението”, „Къфс” – забавна екшън-комедия с Крисчън Слейтър и Мила Йовович и др.

В съботната киновечер ще видим заглавия като „Кенгуруто Джак”, номинираната за Оскар, с 8 награди и 9 номинации от други фестивали драма – „Аз съм Сам”, с участието на Шон Пен, Мишел Пфайфър и Дакота Фанинги; „Съкровените тайни на жриците” със Сандра Бълок, култовата комедия „Любовни квартири”.

Превъплъщението на Майк Майерс в ролята на Остин Пауърс и участието на Бионсе пък са част от третия епизод на невероятно успешната поредица за шеметния международен шпионин – „Остин Пауърс в златния член”, която зрителите ще видят през този месец.

Гангстерската комедия „Бандата на Оушън”, в която се срещаме с най-известната и изпечена в мошеничество филмова банда, начело с Джордж Клуни също е част от филмовата програма на PRO.BG.

И неделните вечери също за запазени за ефира на PRO.BG. От семейната драма „Бележката”, през трилърът „Истински престъпно”, комедията „Последни бройки”, историческата драма „Хенри V”, комедията „Втори шанс” до криминалния-трилър „Седем”, PRO.BG ще предостави на зрителите си най-голямото разнообразие от жанрове и филми и всяка неделя през целия август.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2009 г.