Хипнотизирана водеща на ТВ7: Казвам се Нео и търся хляб!

Гергана Стоянова: В минал живот съм била мъж на име Нео

Водещата на „Усещане за жена” разказа за резултатите от хипнозата и връщането й в минали животи

Водещата на предиобедното шоу на TV7 “Усещане за жена” Гергана Стоянова разказа в предаването как се е подлагала на регресивна терапия – вид хипноза.

„Видях се като мъж. Казвах се Нео. В другата стая бяха съпругата ми Мита и дъщеря ми Рода. Бях облечен в нещо като чувал. Жените белеха нещо като бобено растение, а аз търсех хляб”, сподели Гергана.

Всичко това тя си е припомнила по време на 4-часова хипноза. По време на сеанса водещата си е мислела, че регресивната терапия при нея не работи и в продължение на 30 минути си държала очите затворени. В крайна сметка се оказало, че тези 30 минути са 4 часа и тя съвсем не си е държала очите насила затворени, а се е пренесла в минал живот, когато е била мъж, както и в етап, в който е била бебе.

Хипнозата беше темата на разговор на Гергана със специалния й гост– актрисата Елен Колева. Очарователната звезда от филма „Шивачки” призна, че много пъти се е подлагала на регресивна терапия и се е връщала около 10 живота назад, в които също е била в мъжки тела, но предпочете да остави подробностите за себе си.

Елен Колева е завършила и второ ниво рейки. „Това е метод да се самозареждаш и самолекуваш”, обясни в ефир гостенката на предаването. Актрисата е отдадена на духовното и дълбоко вярва в силата му и в преражданията на човек. Именно заради последното се е подлагала и многократно на хипноза.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2014 г.