Хипер хит: AV (Вяра Атова) – „Нямам време“ // ВИДЕО премиера! с онлайн видео и снимки

Хипер хит: AV (Вяра Атова) – „Нямам време“ // ВИДЕО премиера!

Музикалният елит се събра да види втория сингъл на АV

На парти промоция, която се състоя в клуб „Тифани”, AV (позната като Вяра от City TV) представи втория си сингъл и видеоклип Нямам време” feat. Young BB Young.

Свежата лятна продукция гледаха едни от най-известните български музиканти и приятели на AV, сред които Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Galia, Сантра и Кристо, Весела Бонева и много други.

Представянето на чаровната певица на гостите беше поверено на Гери Турийска, автор на текстовете на голяма част от поп хитовете през последните години. След края на видеото талантливата AV изпя две от любимите си песни – „Mercy” и „Soulmate”, както и новата си композиция Нямам Време” feat. Young BB Young.

Сингълът „Нямам време” е по музика и аранжимент на Стефан Симеонов от Young BB Young, а по текста работи и самата AV. Идеята за съвместен проект с момчетата от Young BB Young се ражда почти на шега. Заедно записват песента като подарък за тяхна близка приятелка.

„Всичките ни общи приятели започнаха да си я пускат по купони, и ни подтикнаха да я издадем. Променихме я съсвем малко и ето го резултата.” споделя чаровната AV.

Режисьорът Доби Николов и операторът Ивайло Конов избират красивата местност Калабрия в Италия, за да заснемат клипа към „Нямам време”. Страхотните средиземноморски плажове и романтичните тесни улички се превръщат в идеалния декор.

Снимките продължават три дни. През цялото време за перфектната фризура на AV се грижи стилист Мария Тодорова. По време на снмките из града AV и момчетата от Young BB Young не остават незабелязани и дори получават няколко покани за участия в местни клубове през лятото.

Съвсем скоро видеото към „Нямам време” ще се излъчва в българския радио и тв ефир.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юни 2010 г.