Хип-хоп награди с EVE пряко от НДК по ТВ7

Остават броени дни до Втори годишни хип-хоп награди 359 Hip Hop Awards

Вече са ясни всички номинирани в различните категории

На 5 февруари в 19:30 часа започва годишната церемония по връчване на българските хип-хоп награди. След изключително успешното първо издание миналата година, тази наградите се местят в Зала 1 на НДК. Церемонията, която ще продължи повече от 3 часа ще събере на една сцена елита на българската хип-хоп музика, за да раздаде престижните статуетки. По време на шоуто участие ще вземат над 20 български артисти, сред които Ice Cream, Бобо, Боби Леон, Jahmmi Youth, Кристо и Лора Караджова, Криско, Михаела Филева, VenZy, Били Хлапето, Lexus, Дивна, Спенс и Godslav,  Santra, Alex P, Део и СкандаУ, Ангел и Моисей, Pavell & Venci Venc’, Сани Алекса, Touch Down, XNRG, Sugar Wings.

Водещи на наградите са Елена Брусарска (Ice Cream) и Део. Включвани от залата и зад сцената ще правят общо 5 водещи – Атанас Михайлов, Играта, Ванчела, Боряна Нешева и Neggy.

За финал на гала вечерта организаторите са поканали две световно известни и признати имена в хип хоп културата – дивата Eve и гангстерите от M.O.P. Те ще направят едночасов концерт, с който ще сложат край на пищната церемония.

Наградите ще бъдат излъчени в ефира на TV7 и музикална телевизия N1 в България – The Voice.

На 27 януари бяха обявени и всички предложени за номинации в различните категории (списък можете да видите тук: http://www.359awards.com/nominees. Във всяка категория има селектирани топ номинирани, които се определят от 359 Академия (за Академията и членовете можете да намерите информация тук: http://www.359awards.com/359academy

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2014 г.