HIM пропяха поп? Виж „Scared to Death“ и прецени! (видео, превод)

HIM – Scared To Death

Към по-спокойните и меланхолични песни от албума на HIMScreamworks: Love In Theory And Practice се причислява вторият сингъл на групата – „Scared To Death”.

Макар със зловещо име, парчето има доста жизнерадостно звучене, а текстът на песента също дава повод за по-скоро положителни емоции.

Scared To Death” е най-наподобяващото стила на Morrissey парче, което някога съм писал”, споделя Valo.

Вокалистът на бандата признава, че тази песен е своеобразна музикална смесица в стил 80-те, обединяваща по малко от звученето на групи като Foo Fighters и Def Lepard. Самият Valo признава, че за HIM това е албумът с най-контрастни музикални влияния досега.

„Не бих могъл откровено да заявя, че Screamworks: Love In Theory And Practice е един весел албум” обобщава фронтменът на HIM за последния музикален проект на бандата. „За първи път обаче, признаваме, че съществува истинско „щастие”, дори когато то е много далеч. Този албум се занимава повече с това какъв е пътят до него и с факта, че е възможно да го достигнеш.”

Албумът Screamworks: Love In Theory And Practice на HIM е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Виж клипа (+превод):

Коментари (1)

Публикувано в на 9 април 2010 г.