Хиляди празнуват 7 години Фен ТВ – снимки и гледай репортаж!

2000 души празнуваха с Фен ТВ във Велико Търново и Плевен

Теодора, Ерик, Славена и Валентина дадоха старт на клубното турне на Фен ТВ, с което музикалната телевизия отбелязва седмия си рожден ден. 2000 празнуваха с изпълнителите във Велико Търново и Плевен.

Първата наздравица бе символично вдигната по време на специалната вечеря, подготвена от домакините от хотел Панорама във Велико Търново. Само няколко часа по-късно купонът се пренесе в клуб Midnight, в центъра на старопрестолната столица. Към звездите се присъедини и диджей Джери, като двамата с Теодора вдигнаха всички на крака с тоталния си хит „Моят номер” и изкараха няколко биса.

Ерик не пропусна да вдигне на дансинга всички блондинки с „Русо гладно няма”, а най-кръшна се оказа най-русата в клуба Славена. Валентина пък остана приятно изненадана, след като за минути се сформира неин фен клуб, който пя и танцува с нея.

Близо двучасовият концерт завърши с красива торта, която бе украсена с фотоси на звездите на Фен ТВ и тост с шампанско.

Следващата вечер рожденият ден на телевизията се пренесе в претъпкания клуб Анаконда. Студенти, бизнесмени и професионални войници се включиха наравно във веселбата, като специално за хората под пагон прозвуча и възроденият химн на Валентина – „Хей, войниче”.

Славена подложи на истинско изпитание всички купонджии с кръшен 8-минутен микс, който затрудни дори танцьорките, а Ерик и Теодора вдигнаха адреналина до летвата на гостите в клуба.

До последно се очакваше да пристигне и световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, но неотложни ангажименти му попречиха да стане част от купона.

След финалните наздравици, звездите на Фен ТВ отново станаха център на внимание, този път с уменията си в танците. Теодора дори записа втора специалност и подбираше хитовете зад пулта, вещо подпомагана от диджеите Венци и Даниел.

Зрителите на Фен ТВ ще могат да усетят атмосферата от празника в специалните репортажи от двата града, като премиерите ще са на 26 октомври от 14.00 и 19.00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2010 г.