Хиляди посрещнаха изгрева с Тиесто, да се готви Виктор Калдероне!

10 000 уважиха партито на Tiësto, на 8 август е ред на хаус легендата Victor Calderone

10 000 души посрещнаха изгрева тази сутрин под звуците на световния №1 диджей Tiësto.

Омагьосани от неповторимия му стил, невероятното мултимедийно и невижданото досега лазерно шоу, посетителите на Cacao Beach не спряха да танцуват по време на 4-часовия сет на холандеца.

За специалните ефекти организаторите наеха лазери, екрани и озвучаване от чужбина, за да отговорят на високите технически изискванията на звездата.

Следващото мега парти от поредицата Summertime Dance Explosion Solar 09 ще е на 8 август.

Тогава Cacao Beach ще посрещне ежегодния прилив на вдъхновение в лицето на нюйоркската хаус легенда Victor Calderone и превърналото се вече в традиция негово лятно мега парти на Слънчев бряг.

Като продуцент и диджей, Victor Calderone се различава от съвременниците си с непрестанния си стремеж да надхвърли границите на жанра, в който твори и така не спира да вдъхновява многобройните си фенове.

Превръща се в звезда на денс сцената с невероятните хитове като ‘Give It Up’, ‘Beat Me Harder’ и ‘Resonate’.

Известен и като любимец на Мадона, Calderone работи за ремиксите на някои от най-популярните й песни.

Има съвместни проекти с Beyonce, Depeche Mode, Garbage, Sheryl Crow, Sarah Brightman, Goldfrapp… Най-отличаваща обаче е съвместната му работа със Стинг над парчето ‘Desert Rose’, чийто ремикс прекарва цели 80 седмици в денс класацията на Billboard, 9 от които на първото място.

На 8 август всенародният любимец Victor Calderone ще омагьоса за пореден път българските си фенове с типично в негов стил секси и вдъхновено изпълнение, със сетове, които съчетават старото с новото и се простират от трайбъл звученето до минимал техно.

Билети за всички партита на Summertime Dance Explosion Solar 09 могат да бъдат закупени в мрежите на Еventim и Ticketstream, както и на Белия бар в Ялта.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2009 г.