Хилда Казасян на вода на рождения си ден, Две капки вода!

Хилда Казасян празнува рожден ден в „Като две капки вода” 

Питат сина на Албена Михова какво е майка ти да е Лейди Гага

Под мотото на рождения ден на нежната третина на журито – Хилда Казасян, ще мине новият епизод на „Като две капки вода”. Освен че ще я поздравят с изпълнения на куп световно известни звезди, от екипа на предаването са подготвили още специални изненади за джаз дамата.

Извън усилените тренировки и седмичните преобразявания, всеки един от участниците продължава да следва и останалите си лични ангажименти. Така например, Диана Любенова упорито отказва помощта на бавачка и е повече от решена да съчетава грижите за дъщеря си с участието в шоуто. В края на месец март пък, Милица Гладнишка ще разкрие, че освен изключителен комедиен талант, крие и доста романтичен характер  – в Studio 5 тя ще прочете най-съкровените си любовни тайни, като ще разкаже и най-личната си история – писмо, адресирано до майка й, подписано с „Милица, едно голямо недоразумение”.

„Какво е да си син на Лейди Гага” пък е въпросът, който синът на Албена Михова чува напоследък. След като в първия лайф на шоуто тя се преобрази като ексцентричната певица, сега Албена най-често тича от сцената на „Като две капки вода” до сцената на МГТ „Зад канала”, където влиза в ролята не на световна музикална звезда, а в пиесата „Посещението на старата дама”, чиято премиера ще бъде на 05 април.

Дали всички те обаче успяват да се подготвят качествено за участието си в шоуто? Могат ли да носят толкова много дини под една мишница и няма ли да пострадат превъплъщенията им в шоуто – отговорите ще научим на 27 март в  „Като две капки вода”.

Като две капки вода” – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова ТВ

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 март 2013 г.