HI-FI EXPO София – техника на цени над 1 000 000 лв.

Най-скъпите и известни марки хай-фи конфигурации в света – на второто издание HIFI EXPO София!

Второто издание на HI-FI EXPO София 2011 ще се проведе в дните от 1 до 4 декември, отново в Гранд Хотел София.

Изложението вече е обявено и в чуждестранни тематични издания, което е знак, че нашата столица категорично е заявила мястото си сред големите световни градове, в които се провеждат този тип събития.

И тази година безкомпромисните хай-фи поклонници ще видят техника на цени от 1000 до над 1 000 000 лв., най-нови марки и модели HI-FI стереосистеми, тонколони, CD плейъри, DAC, усилватели, предусилватели и процесори, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио- и видеосървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионално аудио-видео оборудване и много други, представени у нас.

Сред изобилието от техника посетителите ще видят и чуят комбинация от изцяло цифрови аудиоизточници като музикaлни Hi-Fi сървъри и плейъри, с класическите аналогови Hi-Fi усилватели и озвучителни тела, тонколони със супермодерна модификация, медийна система носител на Excite Award WinnerThe award, хибридни усилватели от Hi – End клас, конструирани по уникална топология, ще получат идеи за „Достъпния HI-END” у дома.  За първи път у нас – най-ултимативният грамофон в света с общо тегло от 350 кг. и златни детайли, технологията „Транзиент перфект“, която е оригинална българска разработка, и много други изненади.

Както миналата пролет, HI-FI EXPO ще разгърне експозиция на три етажа в стаите на Гранд Хотел София. Доказано е – това е най-добрата форма за организиране на изложение, където една система може да бъде чута или буквално „почувствана“ от ценителя, защото е в обстановка, най-близка до домашната. Друго предимство за посетителите е това, че ще могат да сравнят качествата и възможностите на една марка техника с друга чрез демонстрациите, които ще се правят на експото.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 ноември 2011 г.