HI-FI Expo София 2010 – ела, защото не си виждал такова нещо!

Предстои уникално изложение на техникаHIFI Expo София 2010

За първи път в България ще се състои единственото по рода си HIFI музикално и видео изложение от типа на тези в Лас Вегас, Милано, Бристол, а именно – в индивидуални хотелски стаи!

Най-скъпите и известни марки HI-FI конфигурации в света ще бъдат показани на първото издание на HIFI EXPO София 2010 в дните от 3 до 6 юни в Гранд Хотел София.

Изложението ще предложи на почитателите на този клас техника едно запомнящо се и едновременно с това уникално събитие.

Техниката, на цени от 1000 до над 1 000 000 лв., ще бъде представена по начин, по който го правят популярните HI-FI изложения по света – в индивидуални хотелски стаи, а не на обща изложбена площ, където демонстрациите са невъзможни.

Според организаторите това е най-добрата форма на изложение, където една система може да бъде чута или буквално «усетена» от почитателите, защото е в обстановка, най-близка до домашната. Друго предимство за посетителите е това, че ще могат да сравнят качествата и възможностите на една марка техника с друга чрез демонстрациите, които ще се правят на експото.

На три етажа от хотела в 25 стаи с площ 50 кв/м всяка, ще бъдат показани десетки HI-FI стереосистеми, тонколони, CD плейъри, DAC, усилватели, предусилватели и процесори, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио- и видеосървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионално аудио-видео оборудване и много други, представени у нас от 16 фирми.

Какво ще видите:

Сред продуктите посетителите ще видят нови модели LCD екрани с подсветки с локално управление, българска тонколона носителка на голямата Audio Excellence Award в Toкио, висящи субуфери, усилватели с размери само 10 см, кабели от чист въглерод, чисто сребро и платина, тонколони от стъкло и кожа,  поставка за HI-END устройства, която поглъща вибрациите, превръщайки ги в топлина, и много други изненади.

Дата: от 3 до 6 юни

Час: от 10:00 ч. до 20:00 ч.

Място: Гранд Хотел София, ул. Гурко 1

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2010 г.