Хей, ЙО! Илиян яхна супер спортен мерцедес (СНИМКИ)

Доза адреналин за Илиян

Един от най-обичаните изпълнители на телевизия “Планета”, Илиян, успя да намери място в натоварения си график за няколко пълни с адреналин часа на малка писта близо до София.

Покана за тест драйв на една от най-известните марки за автомобили бе прекрасен повод за малко “бързо-оборотно” зареждане на батериите. Класификация като тази – за по-малко от 4 секунди да стигнеш до скорост 100 км/h, показва че това е модерна машина, която всеки спортен фен би мечтал да притежава.

Точно с такова произведение на високо-скоростните изкуства Илиян прекара няколко слънчеви и изпълнени с много весело настроение часа. Веднага след това той се насочи към следвaщото си участие, за да презентира новата си песен “Йо-Йо” пред публиката от заложения в днешната програма ангажимент.

Макар и излязла преди по-малко от седмица, песента вече е сред най-поръчваните парчета в дискотеките и бързо се нареди сред любимите хитове на феновете. Зрителите на “Планета” също скоро ще имат повод за радост – само до няколко дни клипа към песента ще бъде в ефира на телевизията.

Инфо и снимки: М. Петкова, Planeta.TV

Чуй Илиян – „Йо-йо“:

Коментари (15)

Публикувано в на 3 май 2010 г.