Hernan Cattaneo вади мощно оръжие в „Ялта“: нов албум! с онлайн видео и снимки

Hernan Cattaneo вади мощно оръжие в „Ялта“: нов албум!


Космическият саунд на Hernan Cattaneo ще залее Ялта на 18 юни

Хаус емблемата Hernan Cattaneo е специалният гост в най-добрия български клуб – Ялта на 18 юни. Заслужено спечелил си място сред любимците на българската публика, всяко негово гостуване у нас се превръща в празник за многобройните му фенове.

А при настоящата визита Hernan Cattaneo има поредното оръжие, с което ще омагьоса публиката в Ялта и това е нов албум. Придобил огромна популярност още с първия си албум за серията на световно известния лейбъл Renaissance – The Master Series, участията му в поредицата се превръщат в истинска класика. Не случайно марката Renaissance реши да отпразнува издаването на юбилейния си 50-и албум миналата година, именно с него.

Добрата новина за всички меломани е, че в началото на юли на пазара ще излезе новият албум от Masters Series на мастър диджея – Parallel, който включва два напълно различни като звучене и вдъхновение дискове. Първият е озаглавен ‘Day’ и е една алтернативна, но едновременно с това красива разходка из музикалния свят на Cattaneo. Вторият диск e музикален антипод на първата част, вдъхновен от клубните участия на латиноамериканската супер звезда и логично носещ името ‘Night’.

Така българската публика ще е сред първите, които чуят парчета от новият космическия саунд на аржентинския диджей, а очакванията на всички към визитата му в Ялта са за танцувален сет, с който да посрещнем изгрева на 19-и.

Както при всяко гостуване на Hernan Cattaneo в Ялта, така и този път, по изрично негово настояване преди и след сета му зад пулта в клуба ще видим и чуем прецизната селекция на резидента Liubo Ursiny.

Liubo Ursiny ще е главно действащо лице и на следващата вечер, когато заедно с Valdy в рамките на Flashback отново ще ни представят класиката в хаус музиката, но в ново по-модерно звучене.

Hernan Cattaneo – Yalta, Sofia, 2009-10-17

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.