Хелоуин с Емилия, Галена и Анелия

На 31 октомври в много страни по света се отбеляза древният келтски празник Хелоуин, датиращ поне от две хилядолетия. И в България с всяка година изкушените от забавния маскарад стават все повече, независимо от полемиките “За и против Хелоуин”. Факт е, че тези, които са избрали да го празнуват, се забавляват истински и от сърце.

Изключение не правят и звездите на телeвизия “Планета”, които също се отдадоха на приказни превъплъщения. Есил Дюран сподели в социалната мрежа поредица от хелоуински фамилни снимки, а нейният статус е повече от красноречив: “Дали трябва да празнуваме Хелоуин? За нас е важно децата да се забавляват!”.

Емилия също попадна в плен на магията на Хелоуин и публикува снимка от гримьорната преди нейното клубно участие навръх празника: “Мортиша Адамс! Тази вечер в “Планета Пайнер Клуб” Пловдив! Ще бъде много страшно”, написа певицата.

И Галена не остана безразлична към празника като побърза да влезе в кожата на Ким Кардашиян. С оригинален грим за празника се отчетоха още Анелия, Ивелина Колева, Татяна, Лазар, Айшенур и Карлос.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 2 ноември 2017 г.