Хелоуин ни отнема „Д-р Хаус“ – за кратко!

Най-горещите епизоди на „Д-р Хаус” и „От местопрестъплението: Лас Вегас” се завръщат в ефира на Нова ТВ от 12 ноември

По традиция, около Хелоуин в САЩ снимките на едни от най-очакваните сериали – „Д-р Хаус” и „От местопрестъплението: Лас Вегас”, прекъсват за почивка.

Паузата обаче ще бъде кратка и още на 12 ноември българските фенове ще имат възможността да влязат отново в крачка с тези в Щатите. Ето защо, още във втория петък на ноември, от 20:00 часа, зрителите ще могат да видят най-новия 6-и епизод на „Д-р Хаус”, а веднага след него – от 21:00 часа, и новия епизод на „От местопрестъплението: Лас Вегас”.

Междувременно, в Щатите анкета на известния телевизионен сайт TVGuide показа, че любимият на мнозина д-р Грегъри Хаус е най-сексапилният доктор в телевизионния ефир. Той води в класацията със завидните 80% пред д-р Джъстин Чеймбърс и д-р Ким Рейвър от „Анатомията на Грей”, които едвам се вписват в класацията съответно с по 11 и 2 процента, и Кейт Уалш от „Частна практика” със своите 7%.

Един от другите безспорни секс символи на сериала „Д-р Хаус” – Дженифър Морисън, известна под името „Номер 13” – напусна екипа малко след старта на седмия сезон. Въпреки това, телевизионните й изяви съвсем не стихват. Тя ще продължи да се снима, но в ролята на архитект Зоуи Ван Смуут в известния в САЩ сериал „Как се запознах с майка ви” (“How I met your mother”).

Феновете на „Д-р Хаус” обаче все още силно се надяват тя да се завърне след своето мистериозно и непредизвестено изчезване, което се случи още в пилотния епизод на новия седми сезон.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.