Hell’s Kitchen епизод 8 14.03.2018

Шеф Ангелов поставя на изпитание комуникацията между участниците в Hell’s Kitchen България

Единият отбор успява да постигне реванш след снощното неубедително представяне

Сряда вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA професионалистите ще бъдат изправени пред сериозно предизвикателство за комуникацията помежду им. Вечерната резервация ще започне неубедително, но единият от отборите ще успее да се окопити и да постигне желания реванш, а в края на епизода ще стане ясен и вторият номиниран тази седмица.

След неубедителното представяне от страна и на двата отбора снощи, шеф Ангелов ще измисли нов начин да заздрави комуникацията между професионалистите. Той ще постави предизвикателство, което ще изисква непрестанна помощ и координация помежду им. Разделени по двойки, те ще трябва да приготвят по едно ястие, а точната рецепта за него ще бъде написана на гърбовете им. Така участниците във всяка двойка ще разчитат един на друг за внимателно прочитане на рецептите, изписани на гърба им, а дали те ще успеят да се справят, предстои да разберем. Отборът победител ще получи картинг състезание, а загубилите ще трябва да се заемат с основното почистване и на двете кухни в ресторанта.

Вечерната резервация ще започне неубедително и за двата отбора, но единият от тях ще успее да се координира по-бързо и да я завърши по забележителен начин. Шеф Ангелов отново ще бъде неприятно изненадан от участник, който мисли за един от най-добрите в състезанието, а кой е той и каква ще бъде санкцията, която ще понесе, ще разберем по NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 15 март 2018 г.