Hell’s Kitchen епизод 5 07.03.2018

Изпитание за разпознаване и комбиниране на продукти и челни сблъсъци в Hell’s Kitchen България

Вечерната резервация се превръща в изключителен успех за единия отбор и огромен провал за другия

В епизода на Hell’s Kitchen България ще бъдат поставени на тест уменията на участниците да разпознават продукти, както и способността им да ги комбинират в съвършени ястия. Победителите от предизвикателството ще получат парти, а загубилите ще ги очакват 50 килограма люти чушки за обработка. Вечерната резервация отново ще постави двата отбора пред изпитание, а в женския отбор ще възникнат тежки сблъсъци.

Разпознаването на продукти и умението за комбиниране в различни ястия са сред най-важните качества, които един готвач трябва да притежава. Именно това ще е и предизвикателството, което шеф Ангелов ще постави на двата отбора. Всеки от тях ще хвърли зар, от който ще получи буква и ще трябва веднага да назове продукт, който започва с тази буква. Накрая двата отбора ще трябва да подготвят перфектни чинии от продуктите, които сами са изброили. Победителите от това предизвикателство ще получат възможност да прекарат незабравима вечер в известно столично заведение и да се веселят като един отбор, а загубилите ще ги очаква обработка на 50 килограма много люти чушки.

Вечерната резервация ще започне колебливо и за двата отбора, но единият от тях ще успее да се отърси от стреса и да заработи като мечтания екип. В женския отбор отново ще се прокара нотката на неразбирателството и две от дамите в него ще влязат в челен сблъсък една с друга. Дали това ще повлияе на представянето им по време на вечерната резервация, кой ще бъде загубилият отбор и кой ще се изправи срещу първия номиниран тази седмица – Марко в кулинарен двубой утре, ще разберем по NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 9 март 2018 г.