Hell’s Kitchen епизод 3 / 01.03.2018 – Гала, Стефан, Ива Софиянска – Божкова

Първа напрегната елиминационна вечер за професионалистите в Hell’s Kitchen България

Любими лица от екрана на NOVA – Гала, Стефан, Ива Софиянска – Божкова и Мон Дьо, са първите звездни гости на ресторанта на предаването

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България двамата номинирани професионалисти – Божидар и Тодор ще се изправят един срещу друг в кулинарен дуел. Изходът от него ще определи капитаните на двата отбора – червен и син, по време на решаващата вечерна резервация, а в края на епизода шеф Виктор Ангелов ще определи кой да напусне състезанието завинаги.

След първата и втората вечерна резервация в Hell’s Kitchen България, Божидар и Тодор се отличиха като слаби звена в загубилия мъжки отбор. Тази вечер двамата влизат в напрегната кулинарна битка на тема нов прочит на традиционно българско ястие. Преди да се впуснат в готвене обаче, те ще трябва да извоюват продуктите си, отговаряйки на въпроси, свързани с традиционната българска кухня. Победителят в битката ще избере на кой от двата отбора да застане начело за решаващата вечерна резервация.

Тази вечер ресторантът на Hell’s Kitchen България ще посрещне първите си звездни посетители. Едни от любимите телевизионни водещи на зрителите – Гала и Стефан, придружени от двете им дъщери и Мон Дьо и Ива Софиянска – Божкова ще бъдат специални гости на вечерята, но дали професионалистите ще успеят да задоволят вкуса им, или ще ги оставят разочаровани, предстои да разберем.

Последната вечерна резервация за седмицата ще изправи отборите пред ново предизвикателство. Те ще трябва не само да работят в пълен синхрон, но и да се доверят на капитаните си – Тодор и Божидар, а отговорността върху двамата номинирани ще породи в тях още по-голямо напрежение. Ще успят ли най-накрая жените и мъжете от „адската кухня“ да завършат успешно вечерната си резервация, кой отбор ще се представи по-добре, кой ще бъде третият номиниран професионален готвач и кой участник първи ще напусне Hell’s Kitchen България? Отговорите на тези въпроси ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 1 март 2018 г.