Hell’s Kitchen епизод 2 / 28.02.2018

Изпитание за сръчност и надпревара за реванш във втората вечеря в Hell’s Kitchen България

В отбора на жените се поражда истинска непоносимост към една от участничките

Сряда вечер от 21:00 часа по NOVA, в Hell’s Kitchen България обстановката отново ще се нажежи до червено. Професионалните готвачи ще се изправят пред изпитание за сръчност, след което отборът-победител ще има привилегията да вечеря с шеф Ангелов. Втората вечерна резервация ще бъде изключително напрегната за двата отбора, а на края на епизода още един участник ще получи престилката на номинирания.

Първото дневно предизвикателство ще напълни общежитието с пернати, а залавянето им ще се окаже непосилно за някои от професионалистите. Шеф Ангелов ще отправи задача за сръчност към мъжете и жените, след която победителите ще вечерят с него в ресторанта му и ще имат възможността да го опознаят извън напрегнатата обстановка в кухнята. Загубилият отбор пък ще трябва да изтърпи тежко и „сълзливо“ наказание.

В женския отбор ще се зароди непоносимост към една от участничките, а в опитите си да я мобилизират, за да не ги провали, жените само ще влошат положението и напрежението между дамите ще ескалира.

Преди старта на втората вечерна резервация, шеф Ангелов ще се опита да надъха отборите, за да не се повтори провалът от предната вечер. Сините (мъжете) и червените (жените) ще стартират с нагласата за една по-добра вечеря, но и двата отбора ще станат жертва на слабите си звена. Ще успят ли да се справят по-добре професионалистите или ще се провалят с гръм и трясък и кой ще бъде вторият номиниран участник, ще разберем по NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 1 март 2018 г.