Hell’s Kitchen еп. 24 / 19.04.2018 – Дуел и сълзи

Професионалистите в Hell’s Kitchen България се изправят пред най-трудното си изпитание

Титаничен сблъсък между номинирани и свръхемоционална вечерна резервация

Сряда вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, ще станем свидетели на най-емоционалния епизод в предаването. Участниците ще се изправят пред най-трудното си изпитание, но преди това Дани Спартак и Иван ще излязат един срещу друг в титаничен кулинарен дуел.

Желанието на Дани Спартак да се изправи в кулинарен дуел срещу Иван ще се сбъдне и тази вечер ще станем свидетели на оспорван двубой от две части. В първата Дани и Иван ще се сблъскат с дегустация на тъмно за напреднали. Двамата ще трябва да опитат три традиционни български чинии и да познаят максимално много съставки от тях, докато очите им са завързани. Във втората всеки от тях ще трябва да приготви солидна порция мешана скара, като дори сам напълни карначето за нея. Кой от двамата ще се справи по-добре и какво предимство ще получи победителят за решаващата вечеря предстои да разберем.

Вечерната резервация ще бъде повече от емоционална за професионалистите. Гости в ресторанта ще бъдат най-близките им хора, а тяхната задача ще е да се държат професионално и да не допускат нищо от случващото се в салона да ги разсейва.

Много сълзи, стремеж, усърдие и емоции ще завладеят и двете кухни, а кой ще бъде губещият отбор и кой ще напусне Hell’s Kitchen България завинаги ще разберем от 21:00 часа по NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 19 април 2018 г.