Hell’s Kitchen еп. 19 / 10.04.2018 – Край на разхищенията!

Шеф Виктор Ангелов слага край на разхищенията в Hell’s Kitchen България

Новото пролетно меню на ресторанта поставя професионалистите пред нови затруднения

Вторник вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA шеф Виктор Ангелов ще даде на професионалистите предизвикателство, което ще има за цел да сложи край на разхищенията на храна. Новото пролетно меню на ресторанта ще постави участниците пред нови изпитания, а в края на вечерта ще стане ясен и първият номиниран за изгонване тази седмица.

Професионалистите от Hell’s Kitchen България ще се изправят пред специално предизвикателство. Те ще трябва да оползотворят всички останали заготовки от старото меню и с тях да приготвят оригинални ястия. С тази задача шеф Ангелов ще има за цел да ги научи как да използват всичките си продукти, така че никога да не остава храна. Всеки участник ще се представи със собствена чиния, а победителите ще получат танцови уроци от професионалисти, докато победените ще трябва да подготвят 500 профитерола, които да поднасят като комплимент към гостите на ресторанта.

Вечерната резервация ще стартира по напълно ново пролетно меню и с известни размествания в отборите. Гичка ще влезе в нова роля – на келнер, докато съотборниците ѝ ще срещнат затруднения с новите рецепти. В синия отбор затруднения също няма да липсват, но докато едни изпъкват с умения и знания, други ще затънат в поредица от грешки.

Кой отбор ще се представи по-добре и кой ще бъде първият номиниран за изгонване тази седмица, ще разберем от 21:00 часа по NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 10 април 2018 г.