HELLO, Радост Драганова! Това е дъщеря ти, виждам?! (СНИМКА) с онлайн видео и снимки

HELLO, Радост Драганова! Това е дъщеря ти, виждам?! (СНИМКА)

Радост Драганова показва дъщеря си в HELLO!, а там е и Горбачов!

Първият истински пролетен брой на престижното списание излиза утре! В цели 92 страници ще се срещнем ексклузивно с най-емблематичните личности от света на киното, телевизията, спорта и политиката!

Радост Драганова представя дъщеря си Изабела! Водещата разказва за истинската радост, която малкото-голямо момиченце й носи, за силата, търпението и любопитните детски въпроси, които съпътстват ежедневието й.

В новия брой ексклузивно голямата дама на европейското и световно кино – Клаудия Кардинале, признава любовта си към риска и шоколада! След десетки незабравими роли и повече от 150 филма, великата актриса споделя: „Никога за нищо не съжалявам, човек сам трябва да управлява съдбата си!” Една среща между екипа на HELLO!България и гранд дамата на световното кино, изтъкана от 100% емоции.

Дни преди да се роди дъщеря им, футболната звезда Какá и съпругата му Каролин показват най-голямото съкровище, с което съдбата ги е дарила: семейството им. За любовта, която ги свързва, за вярата, децата и кариерата – само в новия брой на списание HELLO!България!

И още:

  • Ветеранът на демокрацията Михаил Горбачов разказва за живота след политиката и празненствата по случай 80-ия му рожден ден. Последният държавен глава на СССР споделя за болката от загубата на съпругата му Раиса, за 6-те десетилетия политика и за изпитанията през които е преминал.
  • Любо Ганев ви разхожда из невероятната си къща в полите на Витоша. Ключовата дума в дома му е „удобство”, съчетана с изключителен стил, хармония и уют.
  • Братовчедката на Дилма Русеф – Ралица Негенцова, я чака у дома, а Йоана Христова представя с гордост виновника за промяната в нея. Малкият Мартин е причината бившият провокативен модел да се превърне в млада майка, която цени и малкото в живота.

Списание HELLO! България излиза два пъти в месеца, през четвъртък. Неговият обем от 92 страници и атрактивната му цена от 1,99 лв. го правят безспорен лидер на пазара сред останалите лайфстайл издания.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2011 г.