HELLO, Мариана Попова! Това е дъщеря ти? Снимка!

Дъщерята на Мариана Попова иска сестричка

В откровен разговор Мариана Попова разказва за появата на най-голямата любов в живота си – дъщеря й, и за пръв път представя малката Мария Магдалена само пред HELLO! България. Защо двамата с Ханес са избрали именно това име за детето си, кръстена ли е Мария Магдалена и на какъв език комуникира бъдещето семейство в интернационалния си дом, разберете само от новия брой на HELLO! България.

„Мария е прекалено мъдра за възрастта си. Интересното е, че ме разбира. Аз си говоря с нея като с голям човек” – споделя Мариана Попова.

HELLO! България разкрива още:

Защо няма да се състои сватбата на Мариана и Ханес, какви емоционални промени са настъпили в душата на известната певица, на кого прилича Мария Магдалена и защо малкото момиченце не харесва майка си, когато я види на сцената.

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

Само пред HELLO! България Албена Михова представя сина си Мартин и двамата заедно разказват за предизвикателствата да имаш син тийнейджър и майка, с която никога не е скучно. Какъв е първият подарък на Албена от Марти, какви са плановете й за бъдещето му и какви съвети му дава най-често – вижте само в новия брой.

„Много деца биха искали майка ми да е тяхна майка” – споделя Марти.

Джесика Симпсън организира бебешко парти в уникален южняшки стил, с което отпразнува очакването на второто си дете. От ексклузивния материал разберете как е минала първата бременност на известната певица и как планира да протече втората, какви емоции владеят младото семейство в очакване на сина си и как подготвят малката Максуел за появата на братчето й.

„Сега съм дори още по-спокойна за бременността” – разкрива Джесика Симпсън за очакването на втората си рожба.

И ОЩЕ…

Единствено в HELLO! България:

  • Рецептата за оптимизъм на Деси Бакърджиева.
  • Личният рай на Дейвид Гилмор.
  • Ди Каприо и Спилбърг откриват 66-ия Кан.

Снимка Мариана Попова и Мария Магдалена: Костадин Кръстев-Коко за списание Hello! България

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2013 г.