Хелън Хънт в „Туистър“ по Нова – видео с онлайн видео и снимки

Хелън Хънт в „Туистър“ по Нова – видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 27 – 29 юли 2012, петък – неделя

27 юли, петък, 20.00 часа
Американски пай 3: Сватбата (American Wedding)
2003 / САЩ, Германия
Режисьор: Джеси Дилън
В ролите: Джейсън Бигс, Алисън Ханигън, Дженюъри Джоунс, Томас Йън Никълъс, Шон Уилям Скот и др.
Жанр: Комедия

Гледай видео анонс онлайн

Джим предлага брак на Мишел. С надеждата да превърне сватбата в незабравим спомен за младоженката, Джим моли приятелите си да му помогнат да убеди дизайнера да ушие съвършената сватбена рокля, да направи добро впечатление на бъдещите си тъстове и да се измъкне от злепоставящите ситуации, в които толкова често попада. До настъпването на щастливото събитие обаче той трябва да преодолее многобройни препятствия.

28 юли, събота, 13.30 часа
Брилянтин (Grease)
1978 / САЩ
Режисьор: Рандъл Клайсер
В ролите: Джон Траволта, Оливия Нютън-Джон, Стокард Чанинг, Джеф Конуей и др.
Жанр: Музикален

Гледай видео анонс онлайн

Сменяйки декора от Чикаго в слънчева Калифорния и добавяйки диско ритми към емблематичната музика от 50-те години, продуцентът Алан Кар и режисьорът Рандал Клайсър превръщат бродуейския хит в най-големия блокбъстър за 1978 година. Тийнейджърите Дани (Джон Траволта) и ученичката от Австралия Санди (Оливия Нютън-Джон) се влюбват под парещите лъчи на горещото лято. С идването на есента обаче се налага да се върнат към скуката на училищния живот. Дани е „лошо момче“ и трябва да се прави на непукист пред тайфата, а всъщност чувствата му към Санди са непроменени. Обявявайки любовта си в балади като „Безнадеждно отдаден на теб“ и „Санди“, Дани и Санди се разделят, после се събират и отново се разделят във вихрушка от шеметни танци, божествена музика и всякакви приключения, преди да признаят „Ти си този, когото желая“ в кулминацията на филма. „Брилянтин“ става най-касовият филм за 1978 г., най-касовият мюзикъл в историята на киното и третият най-популярен филм след „Междузвездни войни“ и „Челюсти“.

28 юли, събота, 20.00 часа
Астерикс на Олимпийските игри (Astérix aux jeux olympiques)
2008 / Франция, Италия, Германия, Испания, Белгия
Режисьор: Фредерик Форестиер, Томас Лангман
В ролите: Жерар Депардийо, Ален Делон, Кловис Корнияк, Хосе Гарсия, Беноа Поелворде, Адриана Карембю и др.
Жанр: Приключенски

Гледай видео анонс онлайн

Когато галите научават, че римляните възнамеряват да пратят легионера Глутеус Максимус да представлява Рим на Олимпийските игри, те пращат своите шампиони Астерикс и Обеликс. Представителите на гърците обаче забраняват Вълшебната отвара, тъй като е изкуствен стимулант, и галите ще трябва да разчитат единствено на уменията си.

29 юли, неделя,15.00 часа
За любов или пари (For Love Or Money)
1994 / САЩ
Режисьор: Бари Зоненфелд
В ролите: Майкъл Джей Фокс, Габриел Ануор, Антъни Хигинс, Майкъл Тъкър, Боб Балабан и др.
Жанр: Комедия

Гледай видео анонс онлайн

Дъг Айрланд е напорист портиер в луксозен нюйоркски хотел, който прави всичко възможно гостите на хотела да се чувстват максимално удобно. Но Дъг не иска да остане просто портиер. Мечтата му е да построи свой лъскав хотел, а за това му трябват само 3 млн. долара…

29 юли, неделя, 20.00 часа
Туистър (Twister)
1996 / САЩ
Режисьор: Ян де Бонт
В ролите: Хелън Хънт, Бил Пакстън, Кери Елуис, Филип Сиймур Хофман, Джейми Герц, Лоис Смит и др.
Жанр: Екшън

Гледай видео анонс онлайн

За да наблегне на специалните ефекти и зашеметяващите кадри сюжетът на филма е максимално опростен – Джо Хардинг е „ловец на торнадо“ (метеоролог, който снима и изучава бури), след като мощно торнадо нелепо всмуква баща й, когато тя е малко момиче. Бил се е занимавал със същото, но впоследствие е станал преуспяващ синоптик. Смяната на професията е съсипала брака му с Джо. Преди да се разделят, двамата са изобретили ДОРОТИ – джаджа, която включва хиляди малки сензори, когато премине торнадо. Семейство Хардинг се е надявало, че информацията, предадена от сензорите, ще обясни природата на стремителните бури. Подкрепен от огромна корпорация, злонамереният д-р Джонас Милар също е създал подобна машина. Никой не е имал възможността да изпита устройствата и двете групи ловци на бури нямат търпение да попаднат на торнадо…

Коментари (0)

Публикувано в на 22 юли 2012 г.