Хайнекен праща българи на куфеж в Амстердам – трябва ти късмет! с онлайн видео и снимки

Хайнекен праща българи на куфеж в Амстердам – трябва ти късмет!

България се включва в международната музикална платформа Heineken Star World Tour

Това лято България ще се включи за първи път в една от най-вълнуващите музикални платформи – Heineken Star World Tour. Тази глобална програма дава възможност на тези, които ценят стойностните музикални преживявания и качествената бира, да бъдат част от международните инициативи на марката. Шестима души ще имат шанса да изживеят невероятни моменти, като спечелят билет за едно от големите глобални Heineken партита.

Сред най-значимите музикални събития в световен мащаб са партитата на Heineken: фестивалите Heineken FIB (Испания), Heineken Open’er (Полша) и Heineken Balaton Sound (Унгария), Heineken Green Room (Сингапур), Outside lands (САЩ). Те се радват на невероятен успех благодарение на неповторимата си атмосфера, комбинацията от най-горещите имена на световната музикална сцена и студена бира. През 2009 г. Heineken Open’er Festival в Полша печели наградата Best Major Festival на EUROPEAN FESTIVAL AWARDS.

Heineken има повече от 30-годишна традиция в музикалните събития по цял свят и особено в Европа. Световните партита на Heineken са вдъхновяващо преживяване, което носи неочаквани и незабравими музикални моменти.

Тази година в България Heineken също ще се включи в музикалните инициативи на марката, която ще развълнува Черноморието и София с поредица от събития. Ценителите на музиката могат да им се насладят на живо по начин, който само Heineken предлага.

Същевременно шестима късметлии ще имат щастието да спечелят като награда пътуване до Амстердам и да станат част от музикалните изживявания по време на най-големите партита в Heineken Music Hall.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юли 2010 г.