„Хавай 5-0“ вместо турски сериал всяка вечер по Нова с онлайн видео и снимки

„Хавай 5-0“ вместо турски сериал всяка вечер по Нова

От  2 юли, от понеделник до четвъртък от 20.00 ч.

Хавай 5-0 (Hawaii Five-0)

Сезон 2

2011 / САЩ

сериен филм – 23 епизода

В главните роли: Алекс О’Лафлин,Скот Каан, Даниъл Дей Ким,Грейс Парк,Маси Ока,Лорън Джърман,и др.

Сценаристи: Алекс Къртсман, Роберто Орчи и др.

Режисьори:   Стийв Бойъм, Дуейн Кларк, Джефри Хънт и др.

Хитово заглавие „Хавай 5-0” ще донесе усещане за райски кът в ефира на Нова ТВ. От 02 юли криминалната поредица ще се завърне с втори премиерен сезон и ще предложи на зрителите поредица напрегнати сюжети от най-слънчевите острови на Америка. От понеделник до четвъртък, от 20.00 ч., сериалът ще ни среща отново с елитния спецотряд, който ще бори престъпността в 50-ия щат. Поредицата „Другите отчаяни съпруги”, която до този момент зрителите гледаха в същия часови пояс, ще продължи да се излъчва всеки делничен ден, но с начален час 16.00 ч.

След драматичния завършек на първи сезон, отрядът на Макгарет е поставен пред голямо изпитание. „В новите епизоди останките от този колектив трябва да се обединят така, както се съшива стара парцалена кукла”, разказва чаровният Алекс О’Лафлин, който се превъплъщава в ролята на Стив Макгарет. На екрана неговият герой ще започне напълно ново начало – той ще успее да се измъкне след ареста си за убийството на губернатор Джеймисън, като за това ще му помогне друг ключов персонаж. Бягството ще бъде хитро замислено, а „съучастник” ще му бъде не кой да е, а самият Виктор Хес (Джеймс Мастърс), на когото Уо Фат (Марк Дакаскос) нареди да убие Макгарет.

В премиерния втори сезон ще се появи и нов губернатор – Сам Денинг, който за разлика от Джеймисън, ще въведе промени в организацията на работата. От понеделник до четвъртък зрителите могат да видят и две позабравени лица от епизодите досега – Маси Ока и Лорън Джърман, които смело се завръщат за още приключения и заплетени случаи.

Още по-заплетени и опасни случаи предстоят за членовете на отряд 5-0, а какво ще се случва в 50-ия щат, зрителите ще разберат съвсем скоро, в премиерния втори сезон на „Хавай 5-0” – от понеделник до четвъртък от 20.00 часа по Нова ТВ.

В сезона се завръщат двама познати на зрителите актьори –  Маси Ока и Лорън Джърман.

Гледай видео анонс онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юли 2012 г.