Хавай 5-0, сезон 5 от Нова ТВ + гледай онлайн

От 1 юли, сряда, в 21.00 ч. българските зрители ще имат възможност да гледат петия премиерен сезон на култовия криминален сериал „Хавай 5-0”, само месец след като излъчването му приключи в САЩ.

Шокиращи разкрития, изненадващи обрати и трудни решения няма да липсват. Лейтенант Стив Макгарет и неговият екип отново ще се изправят пред заплетени казуси и опасни злодеи, защото дори в тропическия рай на екзотичните острови престъпността не си взима отпуск.

Още в първите епизоди на новия сезон екипът на „Хавай 5-0” ще трябва да се справи с терористично нападение над цивилни граждани с откраднат от военните дрон, планиран атентат с ядрена бомба, мистериозно отвличане и въоръжен грабеж на автобус с туристи.

Българската мафия също ще създаде проблеми на екипа, след като се опита да ликвидира информатор, намерил убежище на островите, благодарение на програмата за защита на свидетели.

Големите изненади за екипа на Хавай 5-0 обаче не идват от престъпниците. Сержант Дани Уилямс ще разбере, че има пораснал син, за чието съществуване не е знаел. Красавицата Коно Калакауа пък ще получи предложение за брак от Адам Нушимури. Пазителката на реда се изправя пред труден избор, защото макар да не крие своите чувства към Адам, тя има сериозни проблеми с неговото минало и връзките на семейството му с Якудза.

Личните изпитания няма да подминат и Стив Макгарет, когато на острова ще се появи неговата стара любов лейтенант Кат Ролинс.

Дали Дани Уилямс ще се спогоди със своя новооткрит син? Чувствата или дългът ще надделеят при Коно? Ще има ли ново начало за Стив и Кат? Отговорът на всички тези въпроси ще научим в петия премиерен сезон на култовия криминален сериал „Хавай 5-0” от 1 юли, от понеделник до петък, в 21.00 ч. по Нова.

Гледай онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 24 юни 2015 г.