Харлем Госпъл хор пее в България – в памет на Майкъл Джексън

Неописуемо изживяване: Харлем Госпъл хо изпълнява песни на Майкъл Джексън у нас

Специално за българската публика Харлем Госпъл хор ще изпее три от най-емблематичните песни на Майкъл Джексън, издадоха организаторите на четирите им предстоящи концерта в България АРТ БГ.

По време на концертите им във Варна, Бургас, София и Пловдив съответно на 10, 11, 12 и 13 ноември ще чуем уникални интерпретации в госпъл вариант на едни от най-големите класики на вече покойния Крал на попа.

Освен това усмихнатите изпълнители от хора са подготвили и много други химни на любовта и надеждата, посветени на Джако, за когото света продължава да скърби.

Въпреки това песните на Харлем Госпъл Хор ще бъдат енергични и жизнерадостни и ще изпълнят душата на всеки един зрител, дошъл да се наслади на богатия букет от благословени мелодии на Харлем Госпъл хор.

Ангелските гласове на госпъла ще видим в България в рамките на световното им „Турне на надеждата“ в памет на наскоро напусналия този свят Майкъл Джексън. В Европа то започва от Чехия, преминава през България, след което се насочва към Ирландия и Полша.

Билети за концертите у нас във Варна, Бургас, София и Пловдив могат да бъдат закупени в разпространителската мрежа на Eventim, магазини Германос, М Свят и Пикадили на цени между 20 и 50 лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2009 г.