Харесаха Азис за Vogue Русия!

Наскоро звездата отпраши за тайна тестова фотосесия

След като попадна в една класация заедно с Мерилин Менсън и Бой Джордж, Азис се снима и за световноизвестното модно списание Vogue.

Преди броени дни водещият на “Вечерното шоу на Азис” засне тайна фотосесия тест за руското издание на Vogue.

Лично главната редакторка на списанието – Алена Долецкая, се свърза с талантливия изпълнител и му отправи изкушаващото предложение.

Руската журналистка неотдавна се завърна от бизнес посещение в Украина, където съвсем случайно в ръцете й попада брой на списание „Телекритика” – авторитетно местно издание за телевизия, чиято корица скандалният певец и водещ украси през октомври.

Модната редакторката силно се впечатлила от визията и оригиналния стайлинг на голямата българска звезда и решила на всяка цена да се свърже с нея.

Долецкая осъществи връзка с екипа на предаването на Азис чрез украинската си колежка, автор на материала, и пробната фотосесията за „Vogue Россия” е вече факт.

Специално за снимките, продължили повече от десет часа, от Русия пристигна известният моден фотограф Влад Локтев.

Смелите авангардни хрумвания за дрехите във фотосесията са отново на дизайнерката Зорница Първанова, с която кралят на поп-фолка от години работи.

Интересът от страна на култувото списание е поредното доказателство, че Азис диктува модните тенденции не само у нас и е на път да се превърне в модна икона от световен мащаб.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2008 г.