Hardwell, Laidback Luke, Mauro Picotto и SASHA се изреждат на „Ялта“! с онлайн видео и снимки

Hardwell, Laidback Luke, Mauro Picotto и SASHA се изреждат на „Ялта“!


Yalta възражда The Masters of Sound с Hardwell, Laidback Luke, Mauro Picotto и SASHA

Четири уикенда, четири големи имена, четири грандиозни партита или на кратко- през април Yalta club възражда поредицата The Masters of Sound. За тези, които са позабравили това е парти концепция, която стартира преди 3 години и събира в един месец едни от най-големите имена от световната сцена в най-добрия български клуб. В първото й издание гостуваха Danny Tenaglia, Antoine Clamaran, Dimitri From Paris, Hernan Cattaneo и Pete Tong.

А сега през април Yalta е подготвила среща с други четирима титани: Hardwell, Laidback Luke, Mauro Picotto и SASHA.

Големият маратон ще стартира ударно с Hardwell на 1-ви април (на снимката горе). Но това не е просто началото на The Masters of Sound, а специалната вечер, с която Yalta club благодари на феновете си за подкрепата им в класацията на DJ Mag Топ 100 на най-добрите клубове в света. През последните 2 години Yalta е единственият български клуб, който освен, че намира място в нея, ежегодно подобрява позицията си. А след супер успешните партита през изминалата година, както в клуба, така и в лятното му турне Solar, със сигурност клубния живот в България ще получи поредното световно признание. Затова ден след като бъде обявена класацията, феновете на Yalta ще празнуват с един от най-успешните млади диджеи и любимец на Tiesto-Hardwell. През последните няколко месеца двамата работиха върху съвместния си трак Zero 76’, който вече е №1 във всички класации за денс музика.

Tiësto & Hardwell – Zero 76

На 8 – ми април маратонът ще бъде продължен от Laidback Luke. След няколкото добри предишни гостувания в Yalta, той се е заканил, че този път ще е най-грандиозното му парти. Достатъчно е да се чуете супер успешния му хит Leave the World Behind с Axwell, Sebastian Ingrosso и Steve Angello или накратко със Swedish House Mafia, за да сте сигурни, че има основание.

Axwell, Ingrosso, Angello, Laidback Luke feat. Deborah Cox ‘Leave the World Behind’

Следващия уикенд в събота, 16 април, The Masters of Sound продължава с диджея, който има над 600 трака, безброй ремикси и 6 млн. продадени албуми. Зад пулта в Yalta ще застане резидентът на Space Ibiza, машината – Mauro Picotto. Той ще представи новият си лейбъл Alchemy, така че не пропускайте тази възможност да разберете какви изненади е забъркал.

Но това не е всичко, защото финалът ще е грандиозен. На 30 април пристига феноменът SASHA за първото си клубно участие у нас, именно в Yalta Club. А 20-годишната историята на Yalta показва, че всеки диджей веднъж прекрачил прага на клуба разбира, че това е неговото място, с неговата публика и задължително иска да се върне отново.

The Masters of Sound is coming soon…Обратното броене започва!

Коментари (0)

Публикувано в на 21 март 2011 г.