Ханес предлага брак на Мариана Попова във ВИП Брадър?

Орлин Павлов признава прави ли си клизми

Вече 42 дни Мариана е разделена от своя любим и баща на детето й – Ханес. Напоследък тя усеща особено силно липсата му и в емоционален разговор с Камелия признава, че той е най-голямата любов в живота й.

Вярно ли е, че истинската любов не може да бъде спряна дори и от заключената врата на Къщата, ще стане ясно по време на живото предаване в сряда вечер. Дали именно Мариана ще бъде известният Съквартирант, който ще получи предложение за брак и огромен диамантен пръстен?

Емоциите в Къщата продължават и за останалите съквартиранти, които в понеделник се сбогуваха с Юлиан. Неговият основен враг в шоуто – Къци, получи шанс да участва в телевизионното шоу “Национална лотария и да спечели пари за седмичния бюджет. След като намери билет със символа  “TV мечта” Къци спечели правото да играе в шоуто и да спечели реални пари, които да допълнят седмичния бюджет на Къщата. “Ще се боря като тигър, защото миналата седмица изкарахме с 360 лв. и са останали само боб и леща“, сподели властелинът на колелото на късмета пред водещия Захари Бахаров. В студиото на играта Къци спечели 125 лева, който ще бъдат прибавени към седмичния бюджет на Съквартирантите.

Късметът на Къци обаче не му помага особено в отношенията му с останалите съквартиранти. Неотстъпчивостта и непрестанното му мърморене по време на снимките на сериала “Позволена любов” го превърнаха в най-големия дразнител за абсолютно всички в къщата. Дори Мариана, която доскоро му симпатизираше, вече моли VIP Brother да се намеси за да укроти претенциите на Къци.

Гледай видео запис от епизода:
Vip Брадър 30.10.12 Част 1/2

Vip Брадър 30.10.12 Част 2/2

Запис в NovaPlay: http://play.novatv.bg/play/286794/?autostart=true

Зрителите видяха и вторият епизод от латиноамериканския сериал на ВИП-овете – “Позволена любов.

Във втората и последна серия, режисирана от вече напусналия шоуто Юлиан, жокеят Къци и конарят Орлин се влюбиха и поискаха да се оженят. Златка се опита да развали сватбата на Багата (Мезмундо) и Никол, като съобщава, че е бременно от него. Никол предлага тримата да се оженят и Дон Хулио дава благославията си.

Позволена Любов Епизод 2 ( 30.10.12 )

В късния епизод на шоуто от 30 октомври пък видяхме мнения за правилно прочистване на организма. Къци залага на 14-дневна диета с диня, Юлиан Константинов – на клизма, но цялата „помия“ премина през ушите на Орлин Павлов! И още: друсат ли тризначките и Фънки? Виж видео:

Коментари (0)

Публикувано в на 31 октомври 2012 г.