Хандан удря Кьосем във Великолепният век: Кьосем еп. 34 / 11.08.2017

Кьосем иска да разбере дали Хандан и Дервиш имат връзка. Провокира Хаджи ага да признае това. После Кьосем му казва, че убиецът на предишния падишах е бил самия Дервиш.

Сафие споделя с дъщеря си, че е трябвало да се примири. Хюмашах критикува майка си за преврата.

Хаджи ага казва, че е невъзможно Хандан да е влюбена в пашата.

Хюмашах припомня на Сафие, че в момента на трона не е синът ѝ, а внук ѝ, и тя вече не е Валиде. Трябвало е да се примири с положението си и да се откаже от властта си. Сафие обвинява за затвора си и за това положение Кьосем и Хандан. Хюмашах е изненадана от властта, която има Кьосем. Султанката се заклева пред майка си, че няма да склони глава пред враговете си.

Селяхатин съобщава на Бюлбюл, че изгубеният принц се е намерил. Познал го е по ризата и по родилното петно.

Хаджи ага дава писмото, в което Дервиш признава, че е убил предишния султан, на Хандан. Валиде признава за това убийство.

Дервиш праща Мехмет Гирай при чичо му в Крим. Пашата е много самонадеян, а Мурат паша чува думите му.

Хаджи потвърждава, че Валиде знае за прегрешенията на Великия Везир. Кьосем го моли за помощ.

Кьсем съобщава на Хандан, че иска зловещата тайна да излезе на бял свят. Валиде отново се обърква. Грабва един предмет и удря Кьосем. В това време влиза Хюмашах. Валиде обяснява, че Кьосем я е нападнала. Хюмашах предупреждава Хандан, че е допуснала грешка, и вика лечителката, за да помогне на Кьосем. Хаджи ага става свидетел на случилото се. Пита султанката защо е сторила това. Валиде иска да открият свидетеля, който ще потвърди за връзката между Валиде и Великия Везир. Хаджи ага си признава, че той е свидетелят на Кьосем Султан.

Хандан упреква Хаджи ага, че е забил нож в гърба ѝ. Той отговаря, че го прави, за да я предпази. Обяснява на Валиде, че ако изпълнят разпорежданията на Кьосем на Хандан, няма да се случи нищо. Валиде заповядва на Хаджи ага да си мълчи.

Хюмашах съобщава на султана, че е намерила Кьосем на пода, цялата в кръв, при Хандан. Ахмет вижда любимата си в безсъзнание.

Зюлфикяр обвинява Дервиш за случилото се с Кьосем. Разказва на Великия Везир, че знае какво е направил с предишния господар. Пашата се сеща, че помощникът е говорил с Мехмет Гирай. Зюлфикяр и Дервиш се скарват.

Хандан прехвърля вината за нападението към Кьосем. Казва на сина си, че любимката му я е нападнала. Хандан се оправдава, че Кьосем е завела Халиме при принц Мустафа, а Валиде ѝ е направила забележка. Тогава двете са се скарали. Ахмет не вярва на майка си.

Хюмашах иска да разбере защо Кюсем и Ханадан са се скарали. Възлага задачата на Бюлбюл.

Сафие живее с надеждата, че ще се върне в двореца. Споделя това с Искендер.

Прочетете цялото резюме в Tvnovellas.blogspot.bg

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 12 август 2017 г.