„Хамелеонът“ Андреа подготвя таен хит – и цял албум, супер скоро!

Андреа готви промоция на новия албум “Андреа” , но преди това: изненадваща фотосесия и потаен хит!

Андреа ще изненада своите многобройни почитатели с третия си самостоятелен албум до края на месец ноември. Заглавието на новия проект на хитовата певица е “Андреа” и включва 12 песни, като четири от тях са напълно непознати.

Премиерата на албума ще бъде съпроводена с видеопровокация, поднесена в типичния стил на блондинката. Още в първите дни на ноември Андреа ще промотира в ефира на “Планета” новия си клип, но песента е пълна изненада. Съвместният проект с Илиян ще бъде видян от зрителите на най-обичаната музикална телевизия в края на следващия месец.

Специално за обложката на новия си албум Андреа засне и любопитна фотосесия, напълно различна от всичко правено досега. В новите фотоси ще може да видите как сексапилната изпълнителка се променя в двете крайности като хамелеон.

Певицата вече обмисля и подробности около официалната промоция на албума “Андреа” пред публика. Желанието на изпълнителката е събитието да се проведе през декември като специален подарък за феновете по случай Коледните празници.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (3)

Публикувано в на 31 октомври 2010 г.