Hallmark Channel излъчва програма пълна с премиери през юли с онлайн видео и снимки

Hallmark Channel излъчва програма пълна с премиери през юли

ЮЛИ 2010 по Hallmark Channel

НОВ СЕЗОН: Клара Шелър II
(CLARA SHELLER II)
Двойни епизоди, всяка сряда, 20:00
До 14 юли

Клара Шелър наближава 30-те и работи като журналист в Париж за женското списание „Л’ Ебдо“. Като всяко малко момиче, на което са му разказвани твърде много истории за „Приказния принц”, тя е убедена че може да превърне модерния си динамичен живот във вълшебна приказка.

Във втория сезон Клара е открила любовта на живота си в лицето на Жил и двамата живеят заедно в апартамента на Клара заедно с нейната съквартирантка и най-добра приятелка Джей Пи, която обитава горния етаж. Но ангажиментите на съвместния живот идват в повечко на Клара, а Жил става все по-мрачен. Тя се пита дали не трябва най-после да порасне, след като е открила любовта на живота си…

Клара Шелър – разглезена, спонтанна, бягаща от отговорност, емоционално нестабилна – дали във втори сезон най-после ще я видим улегнала?

ПРОДЪЛЖАВА… Медиум IV
(MEDIUM IV)
Всяка неделя, непрекъсната поредица епизоди, 21:00
До 25 юли

Медиумът-следовател Алисън Дюбоа се завръща на екрана за още един сезон с призрачни истории и ясновидски видения. Това е завладяващ едночасов сериал, вдъхновен от историята за живота на Алисън Дюбоа (чиято роля се изпълнява от Патриша Аркет), която използва способностите си на медиум, за да помага в разкриването на престъпления в работата си в офиса на областния прокурор на Финикс. Сънищата й често й подсказват как да открие изчезнали хора, а докосвайки човек, тя може да погледне в душата му. Алисън се разкъсва между изключително напрегнатата си работа и ролята си на съпруга и майка на три деца. Освен това малкото й момиченце започва да демонстрира подобни на нейните способности…

ПРЕМИЕРНИ ФИЛМИ

Мажоретки: Всичко или нищо
(BRING IT ON – ALL OR NOTHING)
3 юли, събота, 20:00

Продължението на забавната хитова комедия „Мажоретки“ е остроумно и изпълнено с нови забележителни танцови движения и сблъсъци на различни култури. Всичко започва, когато поради финансови неблагополучия семейството на разглезена водеща мажоретка в богаташко училище е принудена да се премести в по-беден квартал и съответно в конкурентно училище от по-ниска категория. Ще успее ли да преодолее лоялността си към стария тим и да се сприятели с новите си съотборнички?

В ролите: Хейдън Панетиер и Соланж Ноулс

Ева
(EVA)
10 юли, събота, 20:00

Ева среща Тюдор на 16-ия си рожден ден и той се превръща в любовта на живота й. Но, връзката им страда от непрестанните тайнствени заминавания и завръщания на Тюдор. В отсъствието му Ева среща барон Освалд фон Зили и се омъжва за него. Но, при завръщането на Тюдор любовта на Ева към него избухва отново и те прекарват заедно едно незабравимо лято, в резултат на което Ева забременява, а бракът й е съсипан. Войната поставя света на колене и прекроява границите на Европа. Тюдор се връща при Ева, за да открие трагедия на всеки ъгъл – загубата на дете, политически убийства, нападения и въстания на Желязната гвардия, които завършват с убийства на евреи. При последната поява на Тюдор в живота й, Ева научава тайните на неговото минало.

В ролите Винсънт Риган, Майкъл Айрънсайд и Ейми Хейс

Войнишка любов
(A SOLDIERS LOVE STORY)
24 юли, събота, 20:00

Джаред получава за домашно задача да си кореспондира с войник, който служи зад граница. Чрез писма двамата изграждат връзка помежду си на базата на общия си интерес към бейзбола. В писмата си до войника Винс, Джаред разкрива, че се чувства самотен след развода на родителите си. Когато сержантът се връща у дома и се среща с момчето, между тях се поражда необикновено приятелство, а скоро след това Винс се влюбва в майката на Джаред.

Смъртоносен сблъсък
(DEADLY ENCOUNTER)
31 юли, събота, 20:00

Принудена да отглежда сама сина си, разведената Джоан Сондърс работи до изнемога като сервитьорка в нощен ресторант. Сега тя трябва да се бори и с побеснял шофьор, налетял върху колата й на пътя, който в яростта си продължава да тероризира Джоан и сина й дълго след инцидента. А може би това не е просто акт на отмъщение и полуделият шофьор преследва други зловещи цели?

ФИЛМИ ЗА МОМИЧЕТА по HALLMARK CHANNEL

Всеки вторник от 20:00 и 22:00

“Омъжи се за мен” (6 юли) разказ за двама млади, които са пълни противоположности, но се влюбват. Голямото предизвикатеслтво им предстои – да преодолеят съпротивата на родителите си. Следва „Кантонерът”, който проследява живота на трима съвършено различни души, които откриват приятелството и партньорството, докато живеят заедно в един склад. В „Ева” (13 юли) младо момиче среща любовта на живота си на 16-ия си рожден ден, но връзката им страда от постоянните тайнствени заминавания и завръщания на мъжа. Следва „Трупата”, в който прочутият режисьор Робърт Алтман следва световноизвестния балет „Джофри” от Чикаго. В „Рисковете на любовта” (20 юли) водеща на вестникарска рубрика задава на читателите си въпроса: “Кога поемате риска да се влюбите?” и получава изненадващ отговор. Следва „Майка детектив: отвличане в десет лесни стъпки”, в който майката Мади, която се занимава с разкриване на престъпления, се записва на курс по танци и попада в беда. В повторното излъчване на премиерния филм „Войнишка любов” (27 юли) по Hallmark Channel ще видим как Джаред си намира нов баща в лицето на войника Винс, с когото си кореспондира. Следва „Магията на танца” – завладяващ разказ за историята на едно сплотено ирландско семейство.

НОЩ НА ТРИЛЪРИТЕ ПО HALLMARK CHANNEL

Всеки петък от 20:00 и 22:00

В „Убийство на „Плезънт драйв” (2 юли) една млада жена изчезва, а подозрението пада върху съпруга й. Следва „Живей веднъж, умри дваж”, в който наскоро овдовялата Никол Локър трябва да навлезе в тайния живот на мъртвия си съnруг – но, дали той наистина е умрял? „Дръзко похищение” (16 юли) е действителен вдъхновяващ разказ за едно брутално престъпление, за едно пътуване из страната и за решителността на жертвата да оцелее напук на всички изпитания. Следва „Призрачен образ”, в който млада жена загубва приятеля си в катастрофа, след което той започва да общува с нея чрез домашните им видеозаписи. Лудост ли е това или загиналият се опитва да й каже нещо? „Икономката” (23 юли) с участието на Тори Спелинг – изпълнен с екшън трилър за безработна художничка, която се оказва замесена в смъртоносен триъгълник, докато се грижи за тайнствен мъж, а в „Неразкрити престъпления” Джулия Карвър получава пощенска картичка от брат си Макс от затвора с указания за мястото, на което е скрил откраднатите от него 20 милиона долара. Но съучастниците му са по петите й… В „Безследно изчезнала на седемнайсет” (30 юли) сестрата на Мишел Пфайфър – Дедее е в ролята на ясновидка, която трябва да използва дарбата си, за да открие изчезналата си дъщеря в надпревара с времето, а в „Злоупотреба с невинността”, ученичката-модел Миа е принудена да се бори за живота си, когато мъжът, който я е открил за подиума, започва да я преследва.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2010 г.