HAIRSPRAY парти – умопобъркани прически си чукват среща в „Маскара“!

Kоса без грим не може – в специален кът ще има и от това в „Маскара”!

Станимира Янакиева и Вяра Бориславова са двете движещи сили зад българското явление SV Fashion Studio – модно студио, което през последната година реализира поредица от стилни модни събития и парти проекти.

Tази вечер те ви придизвикват да забравите есенната депресия и мрачното време навън и да стратирате уикенда с блясък в Mascara. HAIRSPRAY e нощна авантюра или перфектната причина в четвъртък вечер да дадете пълна свобода на въображението и косата си.

Точно така, чакаме ви в Mascara с най-щурите, екстравагантни и отвъд нормите коси. Eлегантната обстановка на елитния столичен клуб и музикалният съпровод на прекрасната MarriDessi са идеалните основи за специалната концепция на SV да подчинят една идея на музика, мода и декор.

Едва ли можете да си представите HAIRSPRAY парти без професионалистите в жанра – топ коафьори ще направят демонстрации на живо, а най-смелите и интересни прически сред публиката ще получат награди.

Kоса без грим не може – в специален кът един от най-добрите fashion гримьори у нас, работил за водещите модни списания в България и в чужбина Станислав Анастасов – Слав ще представи най-новите тенденции.

PUT YOUR HAIR UP FOR MASCARA .)

HAIRSPRAY PARTY

Fashion & Style : SV Fashion Studio

Hairstyling : ARLET

Make-Up: Слав & MAX FAKTOR

Music : MarriDessi

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2010 г.