Haddaway, C-Block и Corona на една маса в София – снимки

Haddaway трупаше сили с български спанак, а колегите му Корона и C-Block заложиха на лека морска храна

Диско легендите, които гостуваха през уикенда у нас по повод големия концерт I Love the 90’s (на 9.05. в „Зимен дворец“), бяха засечени в столичен ресторант в квартал Бояна.

Две поредни вечери изпълнителят Haddaway посещаваше заведението и двата пъти заложи на едни и същи поръчки, съдържащи предимно спанак. Салатата със зеленото енергийно чудо, гарнирано с българско козе сирене с мед и орехи стана любим деликатес на звездата. Богатото на желязо и магнезий растение присъстваше и в гарнитурата му, като Haddaway се пошегува, че е липсвало само в десерта му. Изпълнителят харесва спанака поради концентрацията от полезни вещества, които му дават тонус и с него се чувства в разцвета на силите си.

На другия ден, малко преди концерта, изпълнителят посети отново ресторанта, този път с колегите си от C-Block и Corona и горещо им препоръча специалитета с октопод, който също опитал предишната вечер. Но певицата Олга де Суза от Corona предпочете гриловано филе от сьомга, тъй като пази линия и пести калории, наблягайки на морските деликатеси.

Робърт Пийл и Жанин Лав от C-Block решиха да си постелят с нещо леко преди концерта – скариди.

Нито една от звездите не си поръча алкохол, тъй като само след няколко часа им предстоеше излизане на сцена.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2015 г.