Guy J – „глезеникът“ на Джон Дигуийд си слага „Червило“!

Той винаги успява да възпламени публиката си, миксирайки уверено мелодичен хаус с техно – за пръв път с парти в София в Червило на 22-ри октомври

Mеката на модерния хаус – легендарният клуб Червило навлeзе с «БУМ» в зимния парти сезон. С грандиозно тридневно откриване миналия уикенд нощният властелин на жълтите павета в столицата доказа, че 13 години начело в скромната българска клубна история имат значение. Елегантно позлатена голяма зала, подобрена baby box, напомпана саунд система, нов мениджмънт и безкомпромисен международен букинг– желязна формула, за да ви посрещнем в Златната ера на Червило.

След вдъхновяващия дебют на родна сцена на палавника Seth Troxler e ред да ви представим за първи път в Сoфия вундеркинда на Bedrock records – Guy J.

Докато всички чакаме с нетърпение втория му самостоятелен албум , планиран да излезе на музикалания пазар тази зима, израелският топ продуцент и DJ ще забие в Червило на 22 октомври.

Златното момче на Bedrock oбра овациите със сета си на първото издание на фестивалa Insomnia това лято и бързо си заслужи покана за столицата.

Като истинскa бомба със закъснител Guy J винаги успява да възпламени публиката си, миксирайки уверено мелодичен хаус с техното пропагандирано от Guy Gerber и Richie Hawtin, което пък го направи любимия подгряващ диджей на самия John Digweed.

Eдва ли има уважаващ сeбе си клабър, който да е пропуснал убийствения хит на израелския продуцент «Lamur» за Bedroock, който пожъна бурни овации от елита на денс гилдията и то само година, след като престижният лейбъл на Digweed издаде и първия му самостоятелен албум.

Guy J – Lamur (Henry Saiz Remix)

Дори преди да избухне на сцената с  «Esperanza» през 2008-а, Guy J вече беше ремиксирал някои от най-големите в бизнеса. Заслужил огромната подкрепа на John Digweed и Bedrock Records продукциите на младия израелец се превърнаха в легендарни. Парчета като Lamur, Gekо и Shaman, както и ремикси с Way Out West, Henry Saiz и Sasha намирaха бързо пътя към кейсовете на диджеи, CD колекции и USB-тата от северния до южния полюс.

Гответе се за дълга и традиционно паметна петък вечер в Червило!

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2010 г.