„Гувернантката“ – сърцат сериал по bTV Comedy!

Комедийният сериал Гувернанткатапо bTV Comedy от 10 август

Гувернантката е новият комедиен сериал, който ще се излъчва по bTV Comedy от 10 август, всеки делник от 16:00 и 00:00 часа.

С ролята на Фран Фрайн – умно момиче от улицата с лице като от корица на сп. Vogue и с глас като на вокала от Queen, изгрява звездата на главната актриса Фран Дрешер в телевизионния ефир. Тя се препъва във възможността да стане гувернантка на децата на богатия вдовец Макслуел Шефийлд (Чарлз Шаугнеси).  Със своята нестандартна и понякога глуповата честност Фран съвсем скоро докосва сърцето на Макслуел, както и на трите му деца.

Маги (Никол Том) разцъфтява под грижата на Фран от странна, срамежлива тийнейджърка в млада самоуверена жена, а малката Грейс (Маделин Цима) не след дълго вече няма нужда от всекидневни посещения при терапевт. Палавият Брайтън (Бенджъмин Салисбъри) обаче продължава да бъде твърдо убеден, че няма нужда от бавачка. Икономът (Дейниел Дейвис) бързо признава заслугата на Фран за връщането на топлотата в семейството. Макс Шефийлд определено е поразен от Фран, а и тя от него. Но ще има ли той смелостта някога да го признае пред себе си и пред света?

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2011 г.