GTV продължава да излъчва най-интересните приключения!

Дата на излъчване: от 27-ми октомври до 2-ри ноември

Нова седмица с филмови приключения е подготвила GTV за своите зрители за периода от 27-ми октомври до 2-ри ноември.

Този път главните герои ще са легендарни стрелци с арбалет, митологични герои, върколаци и търсачи на силни усещания – както в миналото, така и в бъдещето.

Вилхелм Тел ще покаже на какво е способен в понеделник. Легендарният стрелец с арбалет, по-известен като „швейцарския Робин Худ”, ще потърси помощ от трима свои приятели с надеждата да спаси сина си от плен. Четиримата ще извършат чудеса от храброст и ще се превърнат в легенди!

Били Зейн ще се впусне в търсене на митичен диамант във вторник в „Диамантът на Джеру”. Действието се развива някъде из речните региони на Борнео, които дори не присъстват на картите. Зейн ще поведе едно семейство по течението на реката, но тримата бързо ще се окажат между чука и наковалнята. От едната им страна ще бъдат всички опасности на почти непроходимата джунгла, а от другата – всички останали, които търсят диаманта!

Действието на „Похитителите на изчезналия град”сряда) се развива в недалечното бъдеще – което изобщо не е розово! Нивата на океаните са се повишили драстично, а две трети от населението на планетата ни е изтребено. Богатите живеят в своите изолирани градове, а бедните са оставени на произвола на съдбата. Има и трета група хора – търсачи на силни усещания – които се гмуркат сред останките от някогашните градове в търсене на съкровища. След изненадваща информация от Ватикана се оказва, че съдбата на цялото човечество е именно в ръцете на търсачите на съкровища!

В четвъртък черната комедия „Звярът в мен” ще експлоатира темата, че никоя връзка не е перфектна. Дори тази на Джулия и Рич – които са лудо влюбени един в друг. Проблемът е само един, но е доста сериозен – веднъж в месеца Рич се превръща в истински кръвожаден върколак. Когато е в това си състояние, Рич напълно загубва контрол над себе си и му е все едно кого ще изяде – стига само да изяде някого!

В петък зрителите на GTV ще могат да проследят приключенията на младия Херкулес в едноименния филм. Той все още не е осъзнал пълния потенциал на своите способности и повече от всичко иска да впечатли своя баща – върховния бог Зевс. Враг на Херкулес обаче е не кой да е, а самият бог на войната Арес, който вижда в Херкулес заплаха за себе си..
.
Филмова адаптация на известния роман на Жул Верн „Пътуване до центъра на Земята” ще бъде излъчена в събота. Известен антрополог събира експедиция, която да се тръгне през мистериозен проход някъде из Аляска. Според слуховете, този проход води към самия център на Земята. Експедицията скоро ще разбере, че всички слухове са верни… но това по никакъв начин няма да намали опасностите, с които приключенците ще се сблъскат!

За финал на втората приключенска седмица вече порастналият Херкулес ще се бори срещу достоен враг – амазонките. Те тероризират жителите на мирно село, а Херкулес и Йолъс пристигат, за да ги спрат. Това обаче не е никак лесна задача, тъй като амазонките са сред най-безпощадните войни в света, а точно това племе е под личния контрол на Хера!

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2008 г.