Група Атлас организира търг в помощ на Миро от Мери Бойс Бенд

Музикантите от Атлас помагат за лечението на Миро по време на промоцията към новия им клип

На 3 юни от 18.00 часа в Sofia Live Club ще се състои промоцията на новото 3D видео на група Атлас. На присъстващите журналисти ще бъдат раздадени 3D очила, с които да наблюдават премиерата на клипа към песента „Така се събужда денят„.

Вокалистът на групата Веско Зерлиев ще дари картината, нарисувана от него по време на снимките на самия клип, за лечението на Мирослав Мутафчиев от Мери Бойс Бенд, който е болен от остра миелоидна левкемия.

Произведението ще бъде изложено на търг, а събраните пари ще бъдат дарени за каузата. Съпругата на Миро и фронтдама на Мери Бойс Бенд Мария Мутафчиева благодари от все сърце на Атлас. Тя е потвърдила, че ще подкрепи лично инициативата и ще присъства на промоцията, ако състоянието на съпруга й го позволява.

Картината на Веско има основна роля в 3D видеото „Така се събужда денят„. Той я рисува в реално време пред камерите на снимачния екип. В ролята на негова муза влиза красивата цигуларка Йолина Чолакова. Веско Зерлиев от много години е известен и като художник и има собствена галерия в София.

Новото 3D видео е една от най-скъпите продукции, снимани досега у нас. Клипът е дело на режисьора Андрей Хадживасилев и неговия екип от „Revive Vision“. Фон на видеото стават известната Белоградчишка крепост и Белоградчишките скали, които достигат височина до 200 метра.

Атлас – Така се събужда денят (първият 3D в България) -трейлър

Коментари (0)

Публикувано в на 25 май 2010 г.