Groove Armada идват за ParkLive фест, купонът ще е… на летището!!

Денс великаните Groove Armada откриват фестивала ParkLive с невероятното си шоу на 18 юни на Летище София, Терминал 2

72-часово музикално изживяване на напълно неочаквано място – паркa до терминал 2 на летище София

Организаторите от ParkLive и J&B Party Weekend ще предложат невероятно разнообразна селекция от световни и български музиканти на открито и гарантират качествен звук, който няма да попречи на столичаните, които не са на събитието или са решили да пътуват със самолет по същото време.

С естествения си амфитеатрален терен, паркът на летище София има всички предпоставки да се превърне в една от новите сцени на София за прояви на открито от културния афиш на столицата. Паркът е изграден през юли 2009 г. по проект на Европейския съюз и е най-новият в София.

Добрата новина за всички, които умеят да се забавляват качествено е, че фестивалът ParkLive и J&B Party Weekend обединявайки усилията си ще предложат 2 сцени и едно 3-дневно музикално изживяване.

Groove Armada ще открият второто издание на фестивала ParkLive на 18 юни със своето уникално шоу.  Най-накрая всички почитатели на техните култови денс парчетата ще могат да се насладят на живо на групата, която идва с 10 членната си банда и  2 вокалистки.

Това е първият концерт у нас на Groove Armada, придобили световна популярност с невероятните си лайв изпълнения, които по мащаб и емоция се сравняват само с тези на Chemical Brothers и Underworld. А за гостуването си у нас, Groove Armada обещават, че ще отвеят главите на всички с чисто новия си албум Black Light. Самите Groove Armada споделят: “Ако трябва публиката да ни познава само с един албум, категорични сме, че искаме това да е Black Light.“

След концерта на Groove Armada, на  парти сцената на J&B всеки посетител ще може да сложи  специалните 3D очила и да бъде част от първото  3D Disco парти в България. Освен че ще танцуват, хората ще могат да се наслаждават на 3D визии,  които ще направят преживяването им на фестивала уникално. Финалът на 18-ти отново ще сложи не кой да е, а самият майстор диджей на големи партита –  Adam Freeland.

Хедлайнери на 19 юни ще са създателите на съвременното танго Gotan Project, а след магнетичния им спектакъл на сцената на световното парти уиски J&B, гостите ще се потопят в новия аудио визуален проект на основателите на Ninja TuneColdcut. След Coldcut J&B Party weekend ще продължи  с  господаря на  дръм & бейса  Goldie, а след него момчетата от HMSU, които ще спретнат тежък музикален батъл между  Konspirator и  Mocks.

На 20 юни звездите ще са култовата британска трип-хоп банда Morcheeba, които пристигат за първия си концерт у нас със своята оригинална вокалистка – жената с най-нежния глас Skye.

J&B Party Weekend и ParkLive Fest пускат и нови еднодневни танцувални билети на цена от 20лв за 18 и 19 юни, които ще важат след 23.30 ч и с тях ще може да видите съответно на 18-и – J&B 3D disco party и Adam Freeland. Ако закупите нощен билет за J&B Party Weekend на 19-и, ще сте част от шоуто на Coldcut и  Goldie.

Цената на еднодневните билети за всички сцени остава непроменена и е съответно 45лв., а само за 80 лв ще може да сте част от случващото се и през трите юнски дни в Парка на Летище София, Терминал 2.

Всички видове билети могат да бъдат  закупени от билетен център НДК, в мрежата на Ивентим (www.eventim.bg – Пикадили, Германос, ТехноМаркет, Office1, Orange, Multirama, Technopolis) , онлайн на www.Ticketpro.bg и тяхната мрежа, касата на Cantus Firmus в зала България и директно чрез сайта на ПаркЛайв. За повече информация за цялата програма и цените на билетите може да намерите на  www.parklivefest.com и  http://bulgaria.startapartyhere.com/, а видео поканата на http://www.youtube.com/watch?v=5gCYmVgcfik.

Groove Armada – I Won’t Kneel

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2010 г.