Гродата Ади чака близнаци, спира със сериалите с онлайн видео и снимки

Гродата Ади чака близнаци, спира със сериалите

Туба Бююкстюн се омъжи в Париж, очаква близнаци

През последните години всеки сериал, в който е участвала, е оглавявал класациите за най-красива и за най-добра турска телевизионна актриса, а Туба е изживявала по една голяма любов

Най-красивата турска актриса Туба Бююкюстюн се омъжи за колегата си Онур Сайлак, от когото очаква близнаци. Туба, която е позната на българските зрители от главната роля в сериала „Гордата Аси” и като Филиз от „Под липите”, в тесен кръг каза „Да” на партньора си от сериала „Да грабнеш сърцето”, в който играе сега.

Любовта на екрана между Туба, която на пети юли навърши 29 години, и пет години по-възрастния  Онур, се  прехвърли от снимачната площадка в живота.  След седеммесечна връзка бременността на Туба стана причина да сключат брак набързо, пазейки го до последния момент в тайна. Туба е бременна в третия месец и очаква разнояйчни близнаци. Тя планира след раждането им за две години да не поема ангажименти в киното и телевизията.

Бракът с Туба донесе на Онур дългоочакваната слава и повече пари. През последните седмици той не слиза от първите страници на магазинните издания. Това накара продуцентите на сериала да увеличат възнаграждението му от 7 хиляди на 20 хиляди лири на епизод.

През последните години за всеки сериал, в който е участвала, Туба е оглавявала класациите за най-красива и за най-добра турска телевизионна актриса, и е изживявала по една голяма любов. Още в „Под липите” тя имаше бурна връзка  с партньора си Бюлент Инал (Йълдъз).  По време на снимките на „Гордата Аси” след кратка любовна история със Сайгън Сойсал, който изпълнява ролята на брат й Аслан, тя се влюби и стигна до годеж с главния оператор на сериала Сами Сайдан. Връзката им се разпадна преди година.

През 2007 година, когато се снима „Гордата Аси”, Онур Сайлак  е пропуснал шанса си. Той също е участвал в сериала, където изпълнява сравнително малката роля на Зия.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 август 2011 г.