Греховно свежи родни пъпки цъфтят в хитово списание „Rosebud“!

Финал на кастинга за нови лица на американското списание Rosebud

Списание Rosebud и сп. Coiffure Beauty подготвят впечатляващо грандиозно парти събитие на годината. Международният конкурс Top Models of Rosebud за новите лица на списание Rosebud ще бъде българската перла в короната на събитията за Есен 2010.

Премахнати са всякакви ограничения и не са спестени никакви средства, за да се превърне събитието в шоу от световна класа. Успехът му е гарантиран и от факта, че за него е подбран да работи най-добрият екип от оператори и фотографи, воден от Васил Къркеланов и Момчил Александров.

На 3-ти октомври в Зала 8 на НДК ще се проведе финалният кастинг, на който от над 200 предварително селектирани момичета ще бъдат избрани 40-те претендентки, които се класират за големия финал през месец октомври. Те ще бъдат оценявани от взискателните погледи на Цеци Красимирова, Теди Велинова, Юлия Юревич и др.

Официалният фотограф на конкурса – Васил Къркеланов – сподели и какви са критериите, на които трябва да отговарят участничките в кастинга на конкурса “Top Models of Rosebud”:

„Целта на New Face Search е да открие момичетата, които в най-голяма степен олицетворяват българската красота  в нейния чист вид, без чужди влияния и копиране на локални моди. Важно за представянето им на кастинга е да вложат максимална енергия и да покажат себе си по-най добрия начин, да бъдат усмихнати и комуникативни.”

Дванайсет от тези четиридесет момичета ще бъдат избрани за гранд финалистки, които ще присъстват в централните страници на списание Rosebud. Всяко от момичетата ще бъде представено чрез фотосесии и видео материали, направени с вкус и добро отношение, без да бъде използвана гола показност. На самия финал специално жури, съставено от знаменитости, ще избере три момичета, на които ще бъдат връчени и парични награди, съответно за първо, второ и трето място.

Rosebud е лайфстайл списание за клиенти, чието хоби е  високачественото градинарство. Разпространява се в САЩ, Канада и Западна Европа и има над половин милион читатели. От следващата година то ще се разпространява и в Източна Европа. В списанието има плакат с момиче на броя и информация за него. За тези страници във всеки брой на 2011 г. се търсят и изключително красивите лица от България, Македония, Сърбия, Румъния и др.

За прическите и грима на претендентките ще се погрижат професионалистите от салони MAGAMA. А за подготовката и обучението на кандидатките ще отговаря професионален екип на агенция Expose Models, ръководен лично от топ модела Диана Великова.

На всеки етап от конкурса специален консултант на момичетата е Цеци Красимирова, която им дава професионални съвети за тяхното представяне. Тези напътствия, както и допълнителна информация можете да откриете на специалната страница на групата във Facebook – New Face Search.

Медийни партньори на събитието са: сп. Coiffure Beauty, сп. Grazia, предаването „Клуб Нюз” по Нова ТВ, в. „Седмичен труд”, най-големият български моден портал Fashion.bg и електронното списание Fashion Lifestyle Magazine.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2010 г.