Gravity Co. превземат БНР – Disappear-вай към сайта за гласуване!

Нова концертна инвазия от Gravity Co.

Чуй най-новата им песен – “Disappear”, гласувай за тях в „Златна пролет”!

След края на декемврийското си турне Dirty Secret Tour”, което премина през девет български града,  Gravity Co. стартираха нова серия от концерти.

Първите два вече се състояха във Варна и Русе. Следващата спирка от обиколката е тази събота, 2-ри април в Sofia Live Club. Специално за случая групата е подготвила сетлист, включващ песен, която отдавна не е изпълнявана на живо, както и нови, почти unplugged версии на две от най-емблематичните си парчета – “Away” и “Empty World”.

DJ съпорт на Gravity Co. в София ще бъдат талантливите Strange Affection и Ginger Head, които ще дадат начало на партито точно в 21:00 ч. и ще продължат да поддържат настроението и след края на концерта.

За шоуто в Sofia Live Club билети могат да бъдат закупени от мрежата на www.ticketplus.bg на цена от 12 лв. В деня на събитието те ще струват 15 лв.

За всички концерти Gravity Co. ще пътуват със собствен екип и апаратура, с които да гарантират високо качество на продукцията.

Паралелно с обиколката на страната, бандата не спира да работи усилено върху новия си албум. Съвсем наскоро записаната песен “Disappear” участва в конкурса „Златна пролет“ на програма „Хоризонт“ на БНР.  До 10-ти април може да чуете ексклузивно парчето, както и да подкрепите Gravity Co., като гласувате за тях на адрес:

http://bnr.bg/sites/zlatnaprolet/Chart/Pages/Gravityco-Disappear.aspx

Останалите потвърдени дати са:

15 април – Пловдив – клуб „Петното на Роршах

21 април – Карлово – клуб „Оpium

22 април – Плевен –  „Galaxy Bowling

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.