Гранд хотел – испански сериал по Нова + гледай онлайн и снимки

От 05 юни, всеки делничен ден от 12.30 часа

Гранд хотел

Gran Hotel

2011 / Испания

Режисьори:            Силвия Куер, Карлос Седес, Хорхе Санчес-Кабезудо и др.

В ролите:               Адриана Озорес, Йон Гонзалес, Амая Саламанка, Елой Азорин, Феле Мартинес, Мануел Де Блаз, Пеп Антон Муньос, Педро Алонсо и др.

Жанр:                       Драма / Мистъри

Гледай онлайн

Мистерии, опасности и изпепеляваща любов са в основата на интригуващата фабула в сериала „Гранд хотел”, чиито епизоди зрителите могат да гледат за пръв път в национален ефир от 5 юни – всеки делничен ден от 12.30 ч. по Нова. Поредицата е една от най-награждаваните в последните години и е номинирана дори за най-престижните европейски телевизионни отличия – „Златната нимфа” в Монте Карло. Успехът на „Гранд хотел” се дължи на обаятелната игра на младите актьори Адриана Озорес и Йон Гонзалес, които се превръщат в едни от звездите на испаноезичните кино и телевизия. Критиците пък наричат сериала „испанското имение Даунтън”. И наистина – историята в „Гранд хотел” се развива в същата епоха, а снимките се реализират в един от замъците на испанското кралско семейство – Паласио де ла Магдалена в Сантандер.

Историята започва през 1905 г. с мистериозното изчезване на камериерката Кристина Олмедо. Шест месеца по-късно в Гранд хотел пристига нейният брат Хулио, чиято цел е да разследва изчезването на сестра му. Той започва работа в хотела, където се сприятелява с Андрес – синът на мениджъра и с Алисия – дъщеря на един от собствениците на Гранд хотел. Хулио и Алисия се влюбват един в друг, но тяхната връзка е изправена пред множество препятствия поради разликата в общественото им положение. Заедно те се опитват да разплетат мрежата от лъжи, тайни и мистериозни обстоятелства, които крие Гранд хотел.

Дали Хулио и Алисия ще успеят да разплетат мистерията, зрителите ще видят в сериала „Гранд хотел” от 5 юни – всеки делничен ден от 12.30 ч. по Нова.

Снимки от сериала –

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юни 2015 г.